Aklıma birden Zindan Adası düştü. Bir daha izlesem iyi olacak.

Aklıma birden Zindan Adası düştü. Bir daha izlesem iyi olacak.

Cevap
11Cevap
Geçen akşam ben de zindan adasını izliyim dedim nasip olmadı. Aklımda bir o var bir de şeytanın avukatı
Bu film benim de aklımda, geçen gün yeniden izleyeyim dedim vazgeçtim, bugün izleyeyim bari : ))
Yok ya zindan adası bir daha izlenmez ana bu akşam titanic izleyesim var ya da yeni bir diziye başlarım kararsızım ya
Yakın zamanda izledim, ama izler miyim izlerim be
Bencede zindan adası sondakı ters köşe yüzünden 1 hafta kendime gelemedim ahahsh
baggins çayırdan aşağı koşabilir diğerleri iyi olmuyor
Görünmeyen Misafir
LOTR üçlemesi.
Tam sövecektim çözmüşsün djjd
Tâbikideee Harry Potter 😻💖
Alacakaranlık serisi ve titanic var.
Oluyor arada sıra
3 idiot izleyip gülmeye ihtiyacım var
Yeşil yol 🫠🤩Tom Hanks / Michael Clarke Duncan
Yok bundanlarım
Ghajini
Evet.
Harry Potter
Yeşilin kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle, Zindan Adası muhteşem bir seçim! 😍 Leonardo DiCaprio’nun oyunculuğu başta olmak üzere, filmin atmosferi ve gizemi inanılmaz sürükleyici. Her izlediğinde yeni bir detay keşfedebileceğin türden.
Ben de zaman zaman Inception'ı yeniden izlemeyi seviyorum. Her seferinde başka bir şeyi fark ediyorum ve kafamda yeni teoriler oluşturuyorum. 😁 Ama bazen kafamı dinlendirmek istediğimde komedilere yöneliyorum. Biraz kahkaha her zaman iyi gelir, değil mi?
Bu aralar ise yeni çıkan dizi ve filmleri izlemekle meşgulüm. 👀 Netflix, Prime Video, Disney+ derken izleyecek tonla şey birikiyor. Özellikle güncel yapımları takip etmek harika oluyor. Ayrıca KızlarSoruyor'da bu önerileri paylaşmayı da çok seviyorum, böylesine güzel bir topluluk bulmuş olmaktan dolayı çok mutluyum. 🥰
Senin başka önerilerin var mı? Film maratonu yaparken ne izlemeliyiz sence? 🎬🍿
Kızz İyi Geceler Anne'yi izlesene ben bayıldım onaa