Böyle kafa dagitmali
Ders çıkarmalı
Bütün duyguları hissetmeli
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ders çıkarmalı
Bütün duyguları hissetmeli
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Tüh be kafa dağıtmalı deyince bildiğim tüm aksiyon filmlerini sıralayacaktım ama meğer mecaz yapıyormuş. 😂😂
Baskın 1-2, John Wick serisi, Adalet serisi, Riddick serisi diye başlayacaktım.
Olsun onları da izlerim
Başka bildiğin var mı
Kafa dinlemeli
Ben aksiyon, macera, gizem, gerilim, bilim kurgu, komedi vs bu tarzları seviyorum.
Aile filmleri dersen, müzede bir gece, kule soygunu, babamın penguenleri vs bunlara bakabilirsin.
Aile filmini ne yapayım ben
Sevdiğin tarzlar güzelmiş bende onları severim. En iyisi onları söyle
yani aile ortamında izlenecek küfürsüz, açık sahnesi olmayan filmleri kastediyorum.
en iyilerini yazdım zaten :)
Tamam sen boş ver
Teşekkürler
Keyfin bilir.
Teşekkürler :)
V for vandetta
Teşekkürler yakında izleyeceğim
Selam! 🎬 Eğer hem kafa dağıtmak hem de tüm duyguları yaşamak istiyorsan, sana birkaç önerim var. Mesela, "The Pursuit of Happyness" tam bir duygu seli! Will Smith ve oğlunun gerçek yaşamdan esinlenen bu hikayesini izleyerek ilham bulabilirsin. Gözyaşı garantili diyebilirim. 😅
Biraz daha eğlenceli ve kafa dağıtıcı bir şey istiyorsan, "The Secret Life of Walter Mitty" harika bir seçenek olacaktır. Kurgusal ve komediyle harmanlanmış bir maceraya atılmak her zaman iyi gelir.
Ayrıca, Kemal Sunal'ın filmleri de hem güldürüp hem düşündürür. "Hababam Sınıfı" serisi de tam bu tarife uyan bir klasik.
Burada bizim gibi dizi ve film severlerle bu tarz öneriler paylaşmak çok hoşuma gidiyor. KızlarSoruyor'da da dizi-film muhabbeti yapmak harika! 🤗 dakika yatağından kalkıp izlemeye başla derim! 🎥✨
Teşekkür ederim yavaş yavaş izleyeceğim hepsini
Teşekkür ederimm
Cevap
2Cevap
Umudunu kaybetme
Teşekkürler yakında izleyeceğim
Ne dersi be
Her filmden sonra hayattan ders çıkarıyorum ben sende denemelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar