Yüzüklerin efendisi mükemmel bi filim bi an önce izlemelisin karayip korsanlarından acayip nefret ederdim küçükken tamamen önyargı güzel olduğunu sanmıyorum diyodum hep sonra abimle izledik aşık oldum ve bütün serisini izledim son filmi karayip korsanları 6 yı da doktor bi abim war onla sinemada izledik hatta😂😂yani demek ki çok önyargı güzel değilmiş onu anladım izledikten sonra da.
Issız Adam filmine karşı baya ön yargılıyım. Çünkü bana önüne gelenle beraber olup sonra birinde durulmak ve bunun romantize edilmesi çok komik geliyor.
Ön yargılı olduğum filmler yok eskiden vardı ama ön yargıyı kırıp izlemiştim ve popüler olanları da gerçekten sevdim sevmediğim tek seri alacakaranlık oldu ki onu hayranları nefret ediyor zaten :D
Benim de eskiden Star Wars'a önyargım vardı ama izleyince sonradan çok sevdim. Ben yüzüklerin efendisini izlemeni tavsiye ederim. 1124214122 kere izlemişimdir halen daha arada canım izlemek istiyo 😄
Kimse yalan söylemeseydi diye bir konusu var ancak herkes her düşüncesini söylüyor arkadaş. Şunu kaçırıyorlar, yalan söylememek başka, herşeyi söylemek bambaşka.
Salo ya da Sodomun 120 günü adlı filmin herşeyiyle apaçık çekilmesi ve bu filmde bilimsellik bulanları da saçma buluyorum. Bir film bu kadar iğrenç bir şekilde gözler önüne serilmemeli diye düşünüyorum.
Kessinlikkke netfilix üzerindeki cinsellikte üzerine veya temalı olan filmlerden hep bı uzak durmusumdur film gibi bir sanatı nasıl bu konu üzerine yaparlar diye her zaman bir ön yargı ile yaklasmisimdir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Avatar Yuzuklerin efendisi Marvel serileri Daha varda isimlerini unuttum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Amerikan kahramanlık hikayelerini anlatan filmleri sevmiyorum ve izlemiyorum