Diziler & Filmler 3 ay Filmlerrr önere bilirmisiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Film önerileri alıyım? Filmlerrr önere bilirmisiniz? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
pinkpower Takip Et Xper 4 Yaş: 24 3 ay Aklımda kalan filmler (bazıları saçma olabilir):Jamon jamonTitanicBaran (yağmur)Aal (sinema filmi)AnitaKarpuz kabuğundan gemiler yapmakMustangMeryemYürek yarasıYüreğimde yare varZombilerin şafağı30 gün geceWrong turnAy büyürken uyuyamam 0 1 Yorumla Soran 3 ay Teşekkürlerr Yorumla
İre_m Takip Et Xper 3 Yaş: 22 3 ay "Yeter" Baya eski bir film ama çok beğendim kadının mağduriyeti karşısındaki gücünü gösteriyor. Başrolde de Angelina Jolie oynurdu🥺 0 1 Yorumla Soran Yeni 3 ay Yakın zamanlarda izleyicem teşekürler🤩 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay ne tarz korku mu ona göre önereyim heeemen 0 5 Yorumla Soran 3 ay Komedi romantik Yorumla mersinssserkek 3 ay Bana da erotikler önerir misjn Yorumla Cevap sahibi 3 ay tüh ya ben korku aşığıyım tek onlar ilgimi çekiyor öbürlerini fazla bilmiyorum ama romantik olarak delibalı izlemediysen kesinlikle izliyorsun Yorumla mersinssserkek 3 ay Korku mi Yorumla Soran 3 ay Aa evet delibalı izledim. Yinede teşekkürler Yorumla
mersinssserkek Takip Et Xper 1 Yaş: 18 3 ay Grinin elli tonuKaranlığın elli tonu 0 4 Yorumla Soran 3 ay Nerden baka bilirrm netflixden? Yorumla mersinssserkek 3 ay Bilmiyorum onu ama çok iyidir Yorumla Soran 3 ay Tamam teşekkürler💚 Yorumla mersinssserkek 3 ay Rica ederim buldun mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aklımda kalan filmler (bazıları saçma olabilir):
Teşekkürlerr
"Yeter" Baya eski bir film ama çok beğendim kadının mağduriyeti karşısındaki gücünü gösteriyor. Başrolde de Angelina Jolie oynurdu🥺
Yakın zamanlarda izleyicem teşekürler🤩
ne tarz korku mu ona göre önereyim heeemen
Komedi romantik
Bana da erotikler önerir misjn
tüh ya ben korku aşığıyım tek onlar ilgimi çekiyor öbürlerini fazla bilmiyorum ama romantik olarak delibalı izlemediysen kesinlikle izliyorsun
Korku mi
Aa evet delibalı izledim. Yinede teşekkürler
Grinin elli tonu
Karanlığın elli tonu
Nerden baka bilirrm netflixden?
Bilmiyorum onu ama çok iyidir
Tamam teşekkürler💚
Rica ederim buldun mu
Star wars