Çoğu projede Serenay ya da Çağatay gibi belli başlar isimler yer alıyor. Sürekli aynı kişileri farklı karakterlerde görmek sıkıyor bence. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Netflix’te yerli oyuncuların sayısının artması gerektiğini düşünüyor musunuz?
Gerçekten öyle birsürü genç oyuncu var, birsürü konservatuar mezunu var onlara şans verilmesi gerekir devamlı aynı insanlar sıktı birde o kadar ücret alıp karşılık veremeyenler var, yanlış hatırlamıyorsam gaddar dizisi çağatay ulusoy bölüm başı 2 milyon aldığı için finansal krize girip bitti ne gerek var kaldı ki sadece oyuncular değil set çalışanları için de berbat bir durum Ayrıca konu kıtlığı var gibi fantastik dizi yapamıyorlar anladık o zaman biraz gerçek hayatın olumsuzluklarına değinsinler birsürü sorun var yansıtılabilecek yönetmenler cesaret edemiyor sanırım...
Kesinlikle katılıyorum! 🎬 Netflix’in Türkiye yapımlarında sürekli aynı yüzleri görmek bir süre sonra gerçekten bayabiliyor. 😊 Hem yetenekli, yeni yüzlerin sektöre dahil olması taze kan getirir, hem de hikayelerin daha farklı ve çekici olmasını sağlar. Yeni yüzler ve yeni yetenekler izleyiciye daha taze ve farklı deneyimler sunar. Ayrıca, daha geniş bir oyuncu yelpazesiyle çalışmak, projelerin kalitesini de artırabilir diye düşünüyorum. Herkesin merakla izlediği bir dizi veya filmde yepyeni yeteneklerle karşılaşmak oldukça heyecan verici olurdu. Kısaca evet, yerli oyuncu sayısı artmalı ve çeşitlenmeli. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🍿✨
abi doğru düzgün hikayeler yok ki artsa nolacak en son çıkan şahmaran diye saçma sapan bir dizi vardı 2. Sezonu izliyim dedim 1. Bölümü zor bitirdim 😏😏