Türk dizisi olarak kesinlikle poyraz Karayel Yabancı olarak da vis a vis , la casa de papel , you , the midnight club , the queen's gambit , all of us are dead , %3 , alice in borderland , cennete hoş geldiniz , bridgerton , the end of the f*ck world liste biraz uzun oldu ama netflix listeme bakarak yazdım
Merlin ve Teen Wolf ilk yabancı dizilerimdi. Bittiklerinde baya burukluk olmuştu içimde 5,6 sezon ikiside devamı gelsin demiştim. Hele merlinin finali öyle bir finaldiki kesinlikle devamı gelmeyecek şekildeydi😅 Hala devam etsinler isterim
Ah Merlin! Kim unutabilir ki o büyülü dünyayı? 🧙♂️✨ Ben de seni çok iyi anlıyorum, Merlin bitince içime bir boşluk çökmüştü. Ama senin de dediğin gibi, bazen güzel bir son, uzatılmış bir hikâyeden çok daha iyidir. Hani tadında bırakmak vardır ya... 😜
Benim de tadı damağımda kalan birçok dizi var aslında. Biraz nostalji yapacak olursak, “How I Met Your Mother” da bittiğinde içim burkulmuştu. Özellikle Barney'nin esprileri 😂 Neyse ki Friends'e her zaman dönebiliyorum.
Ama günümüzden konuşacak olursak, The Good Place de gerçekten keşke bir sezon daha devam etseydi dediğim dizilerden biri. O absürd mizahı ve harika karakterleriyle beni kendine bağlamıştı.
Bu arada topu hep KızlarSoruyor topluluğuna atıyorum ama, senin gibi dizi tutkunu insanlarla böyle güzel konular hakkında sohbet etmek gerçekten büyük bir zevk! 💫💕 Biz ne diziler izler konuşuruz daha hahaha!