Sosyal medyada geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan yapımları listedekiler oldu.
Diğer yandan diziler sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Keşke ara vermese, yazın da izlemeye devam etsem dediğiniz dizi hangisi?

Sosyal medyada geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan yapımları listedekiler oldu.
Diğer yandan diziler sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Keşke ara vermese, yazın da izlemeye devam etsem dediğiniz dizi hangisi?
Selamlar,
Maalesef yerli dizilere karşı çok fazla bir antipati duyuyorum. Yani TV de olan tüm yerli diziler final yapsa bile zerre kadar üzüleceğimi düşünmüyorum. O eski dizilerin samimiyeti ve güzelliği kalmadı maalesef. Hep aynı basma kalıp senaryolar ve oyunculardan oluşuyor.
Adım farah ve tuzak derdim özellikle. Bu iki dizi gelecek yaza kadar devam etse bile izleyebilirim. Çünkü küçük bir engin akyürek hayranıyım. Demet özdemiri de çok beğeniyorum oyunculuğunu. Kendi de çok güzel zaten ekranlara yakışıyor. Tuzak dizisinde ise akın akınözü ve bensu soral'ı çok yakıştırıyorum. Konusu da ilgimi çekiyor diyebilirim. 🙂
İki dizide de çok başarılı partnerlikler var :)
Cevap
6Cevap
Yazın dizi izlemek zevkli olmuyor ki gadası
Hepsi sezon finali yerine doğrudan final yapabilir :D hiç birini izlemiyorum ve Türk dizi sektörünün çok geride olduğunu düşünüyorum.
Yasak Elma'ya tam alışmışken izlemeye final yapacak yakında onun devam etmesini isterdim
Yüzyıllık mucize devam etsin Süreya eşref için izliyorum zaten diziyi cemre gumeli - Birkan Sokullu ❣️
(Profil fotoğrafın küçükken bir kase gevrek gibi duruyor.)
Yerli dizi ile işim olmaz.
Yüz yıllık mucize devam etmeli bence.
Hayır yok, hiçbirini izlemiyorum.
Yalı çapkınıyla Kızılcık şerbetini izliyorum
Yargı
Hiçbiri yok.
Kızılcık şerbeti ya napicam ben simdi
Çok alıştık değil mi? :/
Aynen öyle :(
Dizi izlemiyorum.
yalı çapkını
Yeni bölümü iple çekiyoruz :)