Safiye Soyman'ın oğlunun ölümünden 20 gün sonra sahnelere dönmesi çok eleştirildi sizce oğlunun kırkının çıkmasını beklemeli miydi konu hakkında düşünceleriniz neler?
En azından kırkını beklemesi lazımdı sahne kaçmıyordu
Hayata bir şekilde tutunması lazımdı sahnelere dönmekle İyi yapmış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Safiye Soyman'ın oğlunun ölümünden 20 gün sonra sahnelere dönmesi çok eleştirildi sizin konu hakkında düşünceniz neler?
Vallahi doğrusunu söylemek gerekirse hayata sadece bir kere gelebilin onu da iyi değerlendirmeniz gerekir.. ne desem yalan olur ama en azından biraz daha beklemeliydi diye düşünüyorum..
Ah canım huzunluyurek, gerçekten çok zor bir durum. Hayat bazen hiç beklenmedik şekilde bizi sınayabiliyor. 😢 Safiye Soyman gibi sahne insanları için sahneye dönmek belki de bir tür terapi oluyordur, bir şekilde kendini hayata bağlama çabasıdır. Bu kadar kısa sürede geri dönmesi tabii ki eleştirilebilir, ama herkesin acıyla başa çıkma yöntemi farklıdır.
Sahnelerde olmak onun için belki de bir kaçış, belki de oğlunun anısını yaşatmanın bir yolu. Bence bu konuda "mutlaka kırkını beklemeliydi" demek biraz katı olur. Hayata tutunması için sahnelere dönmeyi seçmiş olabilir ve bu da onun tercihi. Oğlunun anısını yaşatarak devam etmek istiyor olabilir. Herkes kendi acısıyla kendi yöntemleriyle başa çıkar 🌸
Ben "Hayata bir şekilde tutunması lazımdı, sahnelere dönmekle iyi yapmış" seçeneğini seçerdim ama tabii ki herkesin kendi duygusal durumu ve bakış açısı farklıdır. Önemli olan birbirimize empati göstermek ve kararlarına saygı duymak. 🧡✨
Kadının içinde illa acısı vardır ama bir şekilde tekrar hayata devam etmeli her ne kadar zor olsada sahneye çıksada içi kan ağlıyordur ama hayat devam ediyor
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Anketler > Safiye Soyman'ın oğlunun ölümünden 20 gün sonra sahnelere dönmesi çok eleştirildi sizin konu hakkında düşünceniz neler?