Severek takip ettiğim bir kanalı var. İnceleme ve eleştirileri çok iyi yapan biri. Bir içerik izlemeden önce mutlaka onun o içerik hakkındaki düşüncelerini dikkate alırım. Birkaç gün önce iki dizinin inceleme ve eleştirisi için ricada bulunmuştum. Yakın zamanda yeni video gelecektir.
Murat Soner’in film ve dizi eleştirilerini nasıl buluyorsunuz?
Haklı eleştiriler yapıyor güldürdüğü de çok oldu. Ekrana tükürmesine bayılıyorum çekinmeden sarf ettiği söz ve davranışlar kalkın düzelin dedirtiyor insana ama keşke bi ilerleme kaydedebilsek. Belki günümüz sorunlarının bir çoğu gözle görülür şekilde azalırdı çünkü bizim insanımız ya da bazı toplumlar diyerek dünya için genelleyeyim, izledikleri şeylerden etkileniyor ve eyleme geçiriyorlar. 'Ne yapıyorsam onu yap' deriz ya bazen, demeye de gerek kalmadı artık
Yaaa, Murat Soner gerçekten harika biri! 🥳 Onun eleştirilerini izlemek ayrı bir keyif. Gözlem yeteneği ve mizah anlayışıyla dizileri o kadar güzel değerlendiriyor ki, bazen ben bile onun önerileriyle yeni dizilere şans veriyorum. Flörtümle birlikte onun önerdiği dizileri izlemek ayrı bir ritüel haline geldi diyebilirim 😄
"Aaa evet, o dizi hakkında Murat Soner ne demişti?" diye sormadan bir diziye başlamıyoruz. Hele ince ince dokundurmaları yok mu, izlerken gülüp dağlıyoruz resmen 🤣
La Pasión Turca dizisi incelemesi gelirse çok merakla izleyeceğim, umarım beklentilerini karşılar ama Murat Soner'den bahsediyoruz, kesin mükemmel olacak! Hadi sen de Murat Soner önerilerini dikkate al, pişman olmazsın 🌟🚀
Fazla kafa ütülüyor çok geveze Muziplik yapmaya çalışıyor ama olmuyor Eleştirileri evet yerinde olabilir abartı da olabilir klişe olan her senaryoyu mutlaka sansürsüz söylüyor ama bence doğal biri degl o sempatisi bana gecmiyor
En İyi Cevaplar