Gizliden Yazan çingeneye gelsin
Murat Soner abimizin dizi eleştirilerini nasıl buluyorsunuz?
Gizliden Yazan çingeneye gelsin

Gayet başarılı buluyorum. Anlattıklarında ve yaptığı eleştirilerde hiç hata göremiyorum. Bir taraftan güldürüyor, diğer taraftan düşündürüyor. Böyle insanların Türkiye topraklarında daha fazla olması gerekiyor.
sonuna kadar haklısın
Off. Bayılarak izliyorum. Hatta türk dizlerini bu adamı izlerken izliyorum sadece. Yani biri bunu yapmalıydı. Ve Murat bey layıkıyla yapıyor. Sağolsun bizi dizi furyasından kurtardı..😀
Bu yaptıgı fedakarlığı kimse yapamaz.🤣
Adam yaz dizisi bile izliyor bizim için daha ne yapsın 😀😂😂
Cevap
12Cevap
Takip etmiyorum. yorumları bazen iyi ama bazı yabancı filmlere boş yorum yapmıştı
cok sevdigim oyunculari bile izleyemez oldum artik tik yapti hangi diziyi elestirse birakiyorum cunku mantiklidir
göremediğimzii göruyor sanki
aynen oyle
Çok iyi. İdol 👍🤌 katılıyorum hatta katıla katıla gülüyorum ehuheje
harbi yaaa :D
boş adam. dizileri eleştiriyor ama iş sosyal medyadaki youtubedaki boş içeriklere gelince onları eleştreemz çünkü ekmek kapısı youtube. ekmek kapısına laf atamaz. insanları tv den uzaklaştırıp youtube a çekme derdinde tv çok kötü youtube çok süper algısı yaratmaya çalışıyor bunun nedeni de daha fazla tık için.
herkes kendi penceresinden bakıyor ben sana katılmıyorum bu konuda emin ol kadına şiddeti bunun kadar dile getiren yok
kardeşim kadına şiddeti dle getiriyo ama youtubedaki çocukları zehirleyici içerikleri niye eleştirmiyo bu adam eleştirmense. çünkü youtubedaki pis insanlara karşı farkındanlık oluşturmaya çalışsa yotube un imajı bozulacak insanlar belki youtubedan soğuyacak dolayısı ile kendisini de izlemeyecekler.
tv tu kaka youtube daha iyi sen bırak tv yi bizi izle amacı bu.
youtubun algortima sistemi farklı topluluk kuralları belli ama adamın amacı dizi
oldukça mantıklı eleştirileri var bence de :D
S*lakça en son gelsin hayat bildiği gibi dizime laf ettiğinden beri izlemiyorum kanalını
lan o ne saçma bir dizi :D mafya babasından coğprafya öğretmenimi olur :D
allah alalh o ayrı bir şey adam en azından ahlaksızlığı kadına şiddeti özendirmiyor trecavuzu özendirmıyor D:
hahaha ahahaa ahaha :D rezillik dizisi :D bnceee onu izleyenler dahada bş
tabi canım :D tarihte eşi görülmemiş mallık :D sedat pekeride mill eğitim bakanı yapalım D:
Sonuna kadar haklı olan bir kişi videolarını tüm dosta anne akrabalarınıza izletin
Boş konuşuyor bazen millet saçma sapan da olsa ordan ekmek yiyor emek harcıyor bu video izleyip adam eleştiriyor
Bahsettiği tv dizilerinin hiçbirisini izlemedim ama adamı izlemeyi baya seviyorum
güzel
Adamın her kelimesi hem doğru hemde haklı
Kesinlikle
Ben seviyorum, takipteyim 😅
Tebrikler
Şahane fikirlerine katılıyorum
adam yerinde eletiri yapıyor
Kesinlikle özellikle Hint dizileri eleştirileri favorim 😅
:d :D hint saçmalıklrıa :D
Eh öyle de diyebiliriz 😁
ivittt :D
Yorumları çok yerinde
Harika ve adam gerçekten çok haklı
Bayılıyorum helede diyecek bir şey kalmadığında tükürmesi
bana aşırı itici geliyor
sebeb
Severek takip ediyorum.
güzel bnce
Dizideki başka videoda başka anlatıyor..
nasıl
Anlamadım bir şey sevemedim
gunumuz dizlerini eleştiriyor
Komik ve haklı buluyorum
Tanımıyorum her kimse.
Gayet başarılı👍
Harika bayılıyorum
Öz abim
adamsın
tanimam etmem.
İzleyerek seviyoruz
güzel