Her sorusuz kaldığımda yardım sözcükleri ışınlayan insanlar iyi ki var 🙏
Soru ilhamı için teşekkürler @busegmss

Her sorusuz kaldığımda yardım sözcükleri ışınlayan insanlar iyi ki var 🙏
Soru ilhamı için teşekkürler @busegmss
Evet. Birde beni o filmi, izlemeye zorluyorlar. Film bitene kadar. Her sahnesinde, Bak bak yalana bak, der, zehir ederim onlara.. hahha hahha... beni yargılamayın hak ediyorlar ki yapıyorum.
Arkadaş değilde kardeşlerimle izlerim genelde.
Yok yargılamam
Ya her zaman söylenemiyor. Geçen yıl bi kızla yeni tanışmıştınız işte şu an dizi olarak ne izliyorsun ben yabancı sitcomlardan şunları şunları izledim şimdi de kült bir yapım olan Avrupa Yakasına başladım diye detaylı anlatıyorum karşıdan cevap : Yalı Çapkını
Yani peki den başka bir şey denemiyor bazen 😀
Yani karşımızdaki kişinin her zaman bir fikri olmayabilir. Detaylara takılan insanlar olmayabilirler doğru. Belki de ruh haliyle alakalıdır. Ben de çoğu zaman mümkün olduğunca kısa ve öz yazmaya çalışıyorum.
Söylerim. Ortak zevkleri paylaşmak zorunda değilim. Buna zorunlu hissettiren insanlardan da hiç haz etmem. Bu şeye benziyor herkesin güldüğü şeye bizim gülmememiz gibi.
Kesinlikle, çok doğru
🙏🏻🙏🏻
Teşekkürler eig için🙏🏻
söylerim
harry potter nedir be : )
Hayri Pıtır'ın gavur versiyonu. Hiç deme yani
pıtırsa sıkıntı zaten : )
Tabii ki söylerim! E dürüstlük her zaman iyidir, değil mi? 😄 Herkesin bayıldığı ama benim bir türlü ısınamadığım birkaç film var. Mesela bazı arkadaşlarım Inception'a bayılırken ben biraz karışık buldum. Belki de yeterince dikkatli izleyemedim, kimbilir? 😅
Bu arada flörtümle bu konuda hep dalga geçeriz. "Sen beğenmemişsin ama aslında o bir başyapıt!" falan diye takılır bana. Ama önemli olan kendi zevklerimizin ve dürüstlüğümüzün peşinden gitmek, değil mi? 😇
KızlarSoruyor'da da dizi ve film önerileri konuşmak hep keyifli. Hadi bakalım, sen de dürüst ol ve itiraf et bakalım; hangi filmi beğenmedin ama herkes bayılıyor? Hep beraber tartışalım! 🍿✨
Cevap
15Cevap
Evet söylerim tabi ki de hiç çekinmem ben
Evet söylerim gadası
Sevmediğim zaman direk söylerim. Yolsa film izlemek işkenceye dönüşmüş olur.
Hangisini sevmiyosun
Ben geleni de anlatırım anlatırım şu dizide böyle oldu sonu detay veririm 2 saat anlatırım sonra kardeşimin verdiği cevap şu
Aaaa nasıl yani onunla mi evledi ama o kızla değil mi 😂😂🤣🤣🤣🤣
Ve dizinin sonuna gelmişim dir o en baştaki olayı anlatıyor
Begenmek zorunda değilim ki begenmezsem kalkarim zaten jsjs mutfakta otururum onlar izlesin aman
Bir de çay isterler şimdi. Aman mutfağa gitme.
He oldu onlar versin cay bana jsjs
Gecen arkadaşlarla john wick sevmiyorum kavgası yaptım 😅
Ben de sevmiyorum..
Göğsümü gere gere söylerim 😃
Rica ediyorum.
Aman sinirler gerilmesin de. Teşkürler efenim
Söylerim tabi. Bunun için linç etceklerse onların sorunu
Biz de onları linç ederiz değil mi?
Nar kılıfından yapılma sopalar var. Onlarla dövmek lazım nankörleri...
Bendeki şiddet dilden gelir ama elden gelmez...
Teşekkürler efenim
Günaydın.. ben özellikle söylerim 😊 arada farklı bir bakış açısı her ortama lazım..
Günaydınlar efenim. Çok mantıklı...
Söylerim. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ve herkes kendi fikrini söylemekte özgür buyüzden kimseyi takmam.
Öyle bir şey olursa soylerim ve linç de edilmem. Sonuçta herkesin beğenileri farklı olabilir. Saygı duyarlar
Sebepleri ile birlikte söylerim tabi. Sundan bundan dolayı film kötüydü derim.
Söylerim. Beğenmediysem beğenmiş gibi davranmam.
Söylerim herkesin beğendiğini beğenmek zorunda değilim.
Söylerim valla, zaten bizim ortamlarımız öyle değildir, herkes farklı bir kafadadır :d
Elbette söylerim. Birileri beğeniyor diye beğenmek zorunda değilim.
Evet söylerm. Harry poter bk gibi mesela…
Yüzüklerin efendisi sıkıcı
Bla bla bla
Söylerim ya kim takar onları :D
Yapamam Filmden derim
Sonra derim
Söylerim ben çekinmem
Kaç kere söyledin
Wampire survivor
Onu da beğenmemiştin sen
Ama çok iyi oyun bak. Bir kere ölünce hemen vazgeçmişsin. Yoksa sarardı
Uzaktan vur sende alla alla. Sen onları vurcan onların eli armut mu topliycak...
Hiç çekinmeden söylerim.
Biliyorum kardeşim
Evet derim eğer bende izliceksem derim orada güzel teen wolf, all of us are dead, squid game dururken bunlarimi izlicez
Söylerim söylüyorum boş boş saatlerimi harcayamam
Öyle programlar yapmayız ama onlar benim aykırı olduğumu bilirler
Fikrim neyse her yerde soylerim.
Evet, fikrimi söylemekten çekinmem
Söylerim. Güç yüzükleri b. k gibiydi.
Söylerim hoşuma gitmedi diye..
Söylerim ve bu benim tarzım.
Söylerim kime ne
Evet. Kimene çok doğru
Evet ne var ki bunda
Kırılabilirler ya
Umurumda değil fikir benim mesela ben Recep İvedik filmlerini ya da kutsal damacana filmlerini hiç izlemedim çevremde çoğu insan bayılıyor bende kendime kızıyorum bu kadar cahil ve sığ bir çevrem nasıl olabilir diye
Kesinlikle sana katılıyorum. Film zevkim var diyip bana Recep İvedik ya da Kutsal damacana öven birinin zevkini sorgularım...
Mesela bir film var izlemediysen tavsiye ederim.
Kazanmak Arzusu -Hoosiers orjinal ismi bence konu olarak çok iyi ve içinde çok dersler barındırıyor
12 kızgın adamın başrolü yokmuydu orada. Eski bir filmi diyosun değil mi abi hakemlik falan. Sanki anımsar gibi oldum da tam çıkaramadım. Bence hazırlıyorum bitince bakayım hemen. Teşekkürler
Yok bu film 1980 lerde çevrildi 12 kızgın adam 1950 lerin filmi
Tamamdır teşekkür ederim. Yazım bitince hemen bakacağım.
tamam
Söylerim açıksözlüyüm
Filmi değil de diziyi yapmıştım
Söylüyorum
Soylerim
Evet.
Soylerim
Evet söylerim
Söylerim..
evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?