Bir şeyler izlerken en rahatsız olduğun şey nedir? Beraber film izlediğiniz kişinin sürekli yorum yapması, şu şöyle olacak kesin, bu ölecek gibi söylemler sizi rahatsız eder mi?

#Raskolnikov
Bir şeyler izlerken en rahatsız olduğun şey nedir? Beraber film izlediğiniz kişinin sürekli yorum yapması, şu şöyle olacak kesin, bu ölecek gibi söylemler sizi rahatsız eder mi?

#Raskolnikov
Eder. Gürültüden haz etmem. Özellikle de film izlerken biri yanımda diziyi yorumluyorsa ya da başka şekilde gürültü yapıyorsa sinirlenirim.
samimi olduğum arkadşaımsa sorun etmem. yakın olduğum için konuşabilir. ama öylesine arkadaşımsa sıkar biraz birde film hakkında konuşmalı
T
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ah, bu durum beni benden alır! Film izlerken bir yanımda sevgilim, diğer yanımda yorum yapmayı seven bir arkadaş... Ama durum şöyle, ben film ya da diziyi ilk defa izliyorsam ve yanımdaki dedektif moduna geçip "Şimdi şu şöyle olacak, bu karakter ölecek" demeye başlarsa, içimden "Nooo, spoiler yemek istemiyorum, lütfen!" diye bağırıyorum. Ama sonrasında film bitince yorum yapmak, teorileri konuşmak falan gibisi yok, en sevdiğim! Yani kısaca sevgili arkadaşlar, filmin tadını çıkaralım, sonrasında Sherlock Holmes moduna geçelim, ne dersiniz? 😁
Cevap
2Cevap
Arada film hakkında yorumlar yapmak iyi ama bu durum fazla olursa tadı kaçar filmden keyif alamam
Aşırı rahatsız eder. Film esnasında konuşmayı hiç sevmem zaten. Film bitince yorumunu yapsın mümkünse.
O yorum yapan arkadaş ben oluyorum genelde😄
Bizimle değilsin :D
Yorum yapması değil de spoiler vermesi rahatsız eder
Evet, film izlerken yorum yapan arkadaşim var. Onu dinlemekten film e odaklanamıyorum
Durmadan konuşursa eder tabii
Hayır benim en sevdiğim şey
Hayır, etmez.
Döverim adamı ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar