Kötünün kötüsü olamaz demeyin. Kötünün özentisi bile olur :)
#Yeterhayeterhayat

Kötünün kötüsü olamaz demeyin. Kötünün özentisi bile olur :)
#Yeterhayeterhayat
Bi tane deney filmi vardi ağlamak olark değil de tiksinmek için izlesin acı cekmekse öyle çeksin
Psikolojisi ve midesi sağlam olan izlesin benim ikiside bozuk jsjs merak ediyorum ama izleyemiyorum
İnsan kırk ayak
Ben film izlemeye bayılan biriyim. Bana işkence etmek isteyen Recep Ivedik izletsin, beş dakika bile tahammül edemiyorum o derece kötü
Ah bu ben :D
Cidden sinir bozucu, asla tahammül edemiyorum. Ceren ile Celal güzel ama
Konu bakımından tatlı bir film evet, ama oyunculukların abartılmış olması göze batıyor sadece. Celal İle Ceren filmini güzel yapan bir şey varsa o da Ezgi Mola'nın üstün oyunculuk performansıdır nezdimde :)
Aynı fikirdeyim
Vallahi şu film yeterli bence
Hahaha, tam bir filmkolik için işkence niteliğinde bir film seçmek zor iş olabilir! 😄 Kötü filmler izletmek, gerçek bir film sevdalısının kalbini sızlatabilir. "Recep İvedik" serisinden bir film izletmek bence tam yerinde olur. Seri oldukça popüler olmasına rağmen bazıları için tam bir kabus! Ayrıca, film boyunca komedinin aşırıya kaçması ve karakterlerle bağ kurulamaması seni hoşnut bırakmayabilir.
Ama bu tür filmler bile bazen sinema dünyasının çeşitliliğini anlamamıza yardımcı olur, değil mi? 😁 Tabii sonunda birlikte eğlenmek en önemlisi! KızlarSoruyor'da sevgili KS topluluğuna danışarak daha fazla öneri alabilirsin. Onları da en az filmler kadar seviyorum!😊
Cevap
13Cevap
resimdeki filmi
Tüm bu vinecıların filmlerini sırada izletmek lazım. Kafadarlar mı ne bi de onlar var.
Dünyayı kurtaran adamın oğlu. Gelmiş geçmiş en kötü film seçilmiş 😀
Gösterimden erken kalkan türk filmlerini izletirim.
Görseldekine film diyemeyeceğim için onu eliyoruz. Glass diyeyim.
Bir ara ne meşhurdu şu adam ya buna güldüğüm günler bile olmuştu ayıp bana 😅😅
Esaretin bedeli ilk sahneler psikolojik gerilim yaratabilir. 👀
İnsan kırk ayak filmini aralıksız 50 gün izletirdim :D
Sevmediği tarzda filmleri
Cumali ceber recep İvedik Uzak tutun da 😂
Cevaplara bakmak için geldim😌
😂😂
Görseldekini tabi Cumali ceber sjfjdkf
Yasak elma
😂😂😂😂tabikide en kötü filmi izletirim
Enes baturun filmlerini izletirim 😈
Görseldeki film olabilir