En güzel senaryoyu seçip koyacağım
Kopya çekmeyelim lütfen😫🙏🙏

♡⃝
En güzel senaryoyu seçip koyacağım
Kopya çekmeyelim lütfen😫🙏🙏

♡⃝
1974 İngilteresinde, sismik araştırma gemisi Horizon B6'nın okyanusun ortasında yönünü kaybetmiş hâlde seyir aldığı; geminin içindeki mürettebatın hastalık ve intiharlardan öldüğü, üç Kaptan'dan 1 tanesinin ve 35 kişilik mürettebattan sadece 11 kişinin kalıp mücadele etmeye çalıştığı bir hikaye. Kaptan yavaş yavaş zihninde ki sesle mücadele ederken, gemide iki kişi aynı gece intihar ediyor, dışarıdan imkansız bir şekilde bir kız belirerek yardım çığlığı atıyor, pusulalar ve kazanlar bozuluyor; herkesin zihniyle tek tek oynayan karanlık bir varlık ıssız koidorlarda bir gölge gibi dolaşıyor.. Zaten yazdım bitti bu kitabım, sana da bu senaryoyu takdim etmek isterim.
Unutulmuş Melodi
Karakterler:
Mert (30'lu yaşlarda): Başarılı bir piyanist. Genç yaşta ailesini kaybetmiş ve büyükannesinin yanında büyümüş.
Eylül (25 yaşında): Mert’in çocukluk arkadaşı. Bir müzik öğretmeni.
Büyükannesi (70'li yaşlarda): Mert’e küçükken piyano çalmayı öğreten, ona her zaman destek olan bir kadın.
1. Sahne: (İç Mekan - Mert’in Evi - Gece)
Piyano odası loş ışıkla aydınlanmıştır. Mert, piyanosunun başında oturmuş, düşünceli bir şekilde tuşlara dokunmaktadır. Gözleri doludur, ama bir türlü çalmaya başlayamaz.
Mert (iç ses): "Neden artık hiçbir şey eskisi gibi değil? Melodiler aklımdan uçup gidiyor, notalar bir türlü yerini bulamıyor."
Aniden kapı çalar. Mert, bu beklenmedik sesle irkilir.
2. Sahne: (İç Mekan - Kapı Önü - Gece)
Mert kapıyı açtığında karşısında Eylül’ü bulur. Eylül, elinde bir kutuyla ona gülümsemektedir.
Eylül: "Merhaba Mert! Uzun zaman oldu. Seni görmek istedim."
Mert (şaşkın): "Eylül… Gel, içeri gir."
Eylül, kutuyu Mert'e uzatır.
Eylül: "Bu senin. Eskiden büyükannenin sakladığı bir kutuydu. Geçenlerde buldum. Belki sana bir şey hatırlatır."
3. Sahne: (İç Mekan - Piyano Odası - Gece)
Mert, kutuyu açar ve içinde çocukken büyükannesiyle birlikte yazdığı bir müzik defterini bulur. Defterin sayfalarını karıştırdıkça eski hatıralar canlanır. Mert, duygulanarak gözleri dolu bir şekilde deftere bakar.
Eylül: "Büyükannen seninle gurur duyardı, Mert. Ama sanki sen, o çocukluğundaki coşkunu kaybetmiş gibisin."
Mert: "Melodileri unuttum, Eylül. Artık içimden hiçbir şey gelmiyor."
Eylül: "Belki de hatırlaman gereken şey, o melodilerin seninle büyümüş olması. Onları yeniden keşfetmelisin."
4. Sahne: (İç Mekan - Piyano Odası - Sabah)
Mert, sabaha kadar defterdeki eski melodileri inceleyip piyanosunun başında çalışır. Eylül yanında kalmıştır. Güneş ışıkları odaya dolarken Mert, büyükannesinin ona öğrettiği eski bir melodiyi çalmaya başlar.
Melodi, odanın içinde yankılanır. Mert, o eski hissi yeniden bulmuş gibi görünmektedir. Eylül, gülümseyerek onu izler.
Mert (iç ses): "Melodiler hiçbir zaman kaybolmadı. Sadece hatırlanmaları gerekiyordu."
5. Sahne: (Dış Mekan - Mezarlık - Gün)
Mert, büyükannesinin mezarına gelir. Elinde bir çiçek vardır. Mezara doğru eğilip çiçeği bırakır.
Mert: "Teşekkür ederim, büyükanne. Bana unuttuğum melodiyi hatırlattığın için."
Gözleri dolu bir şekilde mezara bakar ve uzaklaşır.
Son: (Dış Mekan - Park - Gün)
Mert ve Eylül, bir bankta oturmuş, çocukların oyunlarını izlemektedir. Mert, artık huzurlu görünmektedir.
Eylül: "Yeni bir şeyler yazmayı düşünüyor musun?"
Mert: "Evet, ama bu sefer içimden geleni yazacağım."
İkisi de birbirine gülümserken, kamera uzaklaşır ve parkın huzurlu görüntüsüyle film sona erer.
Ohaa ne kadar da hızlı
Yaaa 🥹🥹
Yapay zekaya yazdırmış
@sesizlerinsesi Aaaaa😳🙄😳
He tamam öyle ise tamam
Evet gerçekten güzel anla alıyor
Bende buna benzeyen yazım var internete yorma tüm yazılarımı ona benzetiyorum bazen daha kolay ve akıcı oluyor
Bence kısmında mevcut
Zevkine Uygun'un olanı sevip okuya bilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim🤗
Rica ederim..
Merhaba,
Issız bir adaya düşen iki aşık olur. Hayatta kalma oyunları gibi, öncelikle birlikte evlerini yaparlar, baraka da diyebiliriz, istedikleri gibi inşa ederler, gönülleri ne dilerse ya da çevrede ne bulurlarsa! 😅
Adada ikisinden başka insan yoktur. Ömrünün sonlarına kadar birlikte yaşarlar, mutlu mesut ve birbirleri için çalışır çabalarlar! 😅
Birlikte ava çıkarlar, adayı keşfederler, denizi de olsun, yüzelim balık tutalım filan, sonra salıncak kuralım park yapalım, oyunlar oynayalım! 😅
Gelişi güzel yazdım. İçimden geldiği daha düzenli özenli olabilirdi ama benzeri işte anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum...
Teşekkür ederim 😃😃çok gzurl olmuş ve doğal
Ricalar ve teşekkürler senin güzelliğin 😅
Her şeyi de yazmak istemiyorum 😅belki gelecekteki eşim görür filan 😂
😂😂😂😂rica ederim
EyvAllah 😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal 😅
Görüşmek üzerehttps://media. tenor. com/dzl_qDDqd9cAAAAM/peach-bye. gif
EyvAllah 😅
Çok ponçik 😅goodbye
Evett😂😂
Hehehe 😂hep gül
Olur
Vay yakışır 😅
Yanaklarımı bırak derken ki ben 😂😂
Hehehe 😂 müthişkooo 😅
Ahhh öldümmmm 😂
https://pin.it/4cKbV06ra
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bak ne buldum jokeri
https://pin.it/40nOgztxb
Hepsi gözel severim kedileri 😅bende sevince kedi gibi sırnaşık olurum aşkıma köpek gibi severim aslanlar korur kollar yanında olurum 😅kelebek gibi uçarım uçururum ben de çok hayvansı bir insanım 😂
😂😂😂😂ne güzel
Başka hayvanlar da olabilir de aklıma ilk gelenleri yazdım😂çıta gibi koşarım aşkım için ayakta durmaya halim olmasa bile nefes nefese bile olsam hani sanki ölecek gibi çatlayacak gibi ama koşarım durmak yok yorulmak yok 😅her türlü
😅😶🥺🥺yaa şimdi üzüldüm ama bak yani güzel seven insan yanlız kalıyor hep neden
Yanlış kişiye kişilere şans verdiği için olabilir 🌸
Hak etmeyen kalpte üzüldüğü için olabilir çok şey olabilir 😅
Ama umut Allah'tan umut edelim bir gün güneş doğacak ve hiç batmayacak, inanmıyorum
İnanıyorum olacaktı 😅
İnşallah 🤗🤗
Amin inşaAllah 🌸
Cevap
12Cevap
Benim 3 milyon xperim var zaten daha iyi bir teklif ile gelmen gerekir :D
😂😂😂😂 ciddi misin 3 milyon 😂
profilimden bakabilirsin :D
Bekle bakayım
2.787.854
3 milyon değil daha 😂😂😂😂😂😂
Yaz dizisi yazarım yaa çok tutuyor onlar. Bol aldatmalı shajsjssj
😆😂😂
Bir defa senin kadar güzel yazayacağım kesin. Ama vakit ve kafa dinginliği olursa çok güzel bir aşk romanı yazarım.
Bence yazarsın 😃😃ama dediğin gibi vakti önemli ☺
Bunun için önce zamanım olmalı. Ama senden iyi yazamayacağım kesin.
Ben bu ara baya bi kötü yazıyorum 😢😢bakalım nasıl olacak
İyi olur inşallah 😂
İnşallah sanırım korku filmi izlmek iyiyi gelmedi dengemi bizdu😂😂
Xper puanım bayağı var kardeşim ben sana macera ve komedi karışık senaryo yazarım ayıpsın 😂
😆😆
Tam benlik soru bee fırsat olduğu gibi alta eskicem senaryomu 🫶🏻
Beynim çalışmıyor şu sıra
😅😅😅
Seri katil temalı bir gerilim filmi senaryosu yazardım.
İktidar muhalefet kavgasını nükteli ve iğneleyici biçimde anlatan bir senaryo yazardım.
Karanlık bir seri olurdu benimkisi. + 18 ama cinsellikten değil konuların ağırlığından. Gerçi nolan vari karmaşık şeyler de var aklımda ama belki de yazıya döksem para edebilir bilemedim.
10 saniyemi bile ayırmam.
Ama. Bunu yazmak için 10 saniyemi ayırmışsin😂😂
Zeka föşkürüyor maşallah.
Teşekkürler🙇🙇
Hahahaaaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Niye güldün yaaaaaa😅😂😂
Bende birini arıyorum burada bulurum🤣🤣🤣
Bakalım neler çıkacak🤣🤣
Neyi arıyorsun yaaaa
Söylediklerimi yazacak bir yazar 🙃🤣
😅😂😂😂😂😂
@melankolikmelaike
Çok güzel hikaye yazarı biliyordur 😅😆😆
Konu ne söyleyin bi ona göre.
@melankolikMelaike 😂😂
@omerborabalamir1
Birini arıyor muş senaryo yazmaması için ben de bulsa bulsa bizim muhtar bulur dedim 💬
😂😅😆😆
Altını çizeyim
Yazmaması için mi dedi o?🤣🤣🤣🤣
Pardon yaaa yazması için olacaktı
😂😂😂https://media. tenor. com/c8nUjoRAJQ4AAAAM/snoopy-laughing. gif
Melike ne anlar senaryodan o inek otlatıyor şu an çorapları ıslanmış onları kurutuyordur ihtiyarın teki Türkçe bilmez yol bilmez iz bilmez 🤪🤪🤪🤪🤪🙃🙃🤣🤣🤣🤣
Melike gelip beni öldürmeden gideyim 🙃🤣🤣🤣🤣
Ne diyorsunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaa
@melankolikmelaike gel gör ne diyor
Çağırma çağırma belki görmedi🤣🤣🤣
Hihaho. Sen konu söyle de bekle de gör hihihihi
Ay yok görsü 😂😂😂
Aha geldi ne olucak şimdi 🤣
Mistisizm ile ilgili bir senaryo yazacağız🤣
@melankolikmelaike baak ne buldum
Bu yemeği ye ve direk ahirete gitt diyor adam
Aksiyon bir senaryo olurdu..
Konusu aşk olurdu.. 😅