Siz kısa bir senaryo yazmaya başlasanız ne yazarsınız?

Ben dün arkadaşımla ave gitmiştim ve bana dedi ki sen sevdiğin biri için evden kaçar misin diye 😂😂

*Bende hayır tabikide kaçmazdım dedim

*oda hayal et diyelim ki ailen kötü ve seni zorla biri ile evlendirmek istiyorlar

*bende yinede kaçmazdım dedim 🤷‍♀️

*yani baban yarın nisanın var dese yenede bir şey demez misin dedi 🤨

*Bende nişanlanır dim ve herkesin önünde nişanı atardım dedim eğer babam beni zorluyorsa dedim 🤷‍♀️🤷‍♀️

*oda dedi ki peki seni odaya kitlese yani çok kötü bir olsa bu aileni unut ve kötü bi ailen var var sayalim dedi yinede kaçar misin dedi 🤨

*ve hayır dedim kaçmak bir çare değil zaten kaçıp kaçıp nereye kadar gidilir ki ve burada konuyu kapatık😅😅🤷‍♀️

Ona dicektim ki sen babamı tanımıyorsun tanisan bu soruyu da sormazdın zaten 😂😏😏😒

**babam ben evden kaçtığım an en kötü ihtimal ile 3 saat içinde beni bulur ve diyelim ki bi sevdiğim var ve onunla kaçtım allha korusun 🙄🙄

işin sonu hiç iyi bittmez kesin birleri mezara girer ve kaybolmam gibi bir soz konusu bile değil 😒😒

Ve ayrıca babam elimdeki telefona cipies tatirmadiysada ben bir şey bilmiyorum dur 😂😂😂🤷‍♀️

Siz diyelim ki kayboldunuz sizi arayan ya da kaç saat içinde bulurlar 🤔🤔🤔

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!😅😅🤗🤗
Siz kısa bir senaryo yazmaya başlasanız ne yazarsınız?