İnsanların doğaya verdiği zararlar ile ilgili kısa bir tiyatro yazmam lazım, aklınıza gelen birkaç bişey söyleyebilir misiniz ? Fikir verebilir misiniz bana..?
Teşekkürler...
Teşekkürler...
Aklıma gelen ilk şey nesli tükenen caretta caretta'nın ayağına taş bağlayıp denize attılması ki bu olay mersinde yaşanmıştır üzerinden yola çıkabilirsin
bundan daha kolay ne var ya bir agacın yokoluşu başlığı altında çok güzel bir tiyatro yazabilirsin
İşham gerektiren bişey biyandanda ve aklıma hiçbişey gelmiyor, yoksa bende ilgileniyorum tiyatroyla.
Birkaç bişey yazıp fikir verebilir misin ?
İlham gerektiren diyecektim :)
bir ağacın kaç senede yetiştiğini daha sonra da insanların bu ağacı kesip inşaat yapmasını ve o agacın nedensiz yere yokolduğunu anlatabilirsin
bende işham ne diyorum ya :D
:D :D aceleyle yazınca :) yardım edecek misin ? :)
ederim de buradan biraz zor olacak sanki :)
Olmaz olmaz :) Azcık ya birkaç bişey yazsan ben devamını getiririm zatn, fikir edinmem lazım :)
burdan olur mu ya deli kız :D
nedn olmasnki ?
madem buradan yazmamı istysn yazıyım öncelikle 2 tane genç çıksın bunlar bitne agaç diksinler sonra bunlar agacın altında gülüp eglensinler sonra bu ağaç da zamanla o insanlar gibi büyüsün yaşlansın ve o insanlar öldüğünde bu ağaç da büyüsün sonra bu insanlar ölünce buraya adamlar gelsin bu agacı kesmek hakkında konussun bu sırada onlar agacın altında konuşurken agaç aglasın devam ediyim mi :D
Evet devam et :)
ninni gibi mi geldi :D herşeyi ben yaparsam sana ne kalacak :D
daha sonra büyük bir makine geliyo ve ağaç ağlarken ağacı kesmeye çalışıyor bu sırada arkadan böyle bir fon müzik vereceksin herkesi ağaltacaksın ve ağaç kesildikte sonraki karayi çok az bir şekilde çekeceksin ve perdeleri kapatacaksın :D
çoookkk teşekkr ederm iyi fikir verdin sağol :) :)
bu dediğimi yap eğer hoca tam puan vermezse bana yaz ben şu işin mesleğini yapyırm :)
Benm ödevm değil kuzenmn ödevi ya :) Ne işi yapıyosn ?
hmm yapıyorum dediğim bu işin okulunu okuyorum :) ama bak bu dediğim gibi çekin hoca ayakta alkışlar
tiyatro bölümü mü okuyosun ?
yok radyo sinema ve tv
hm anladm. :)
eklermisin ?
arkadş eklemiyrm bu sitedn :(
peki nerden ekliyorsun oraya gidiyim :)
nedn ? (:
peki ben aldım cevabı :) iyi akşamlar
sanada :)
Cevap
1Cevap
Aklıma bişey gelmedi şu an.