29 Ağustos’da 2. sezonu Amazon Prime uygulmasında yayınlanmaya başlayacak olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin Fragmanına gelin beraber bakalım :

29 Ağustos’da 2. sezonu Amazon Prime uygulmasında yayınlanmaya başlayacak olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin Fragmanına gelin beraber bakalım :

Bekliyorum ama hiç umutlu değilim gene kötü olacak kesin :)
Ayyy kesinlikle heyecan dorukta! 🤩 Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin 2. sezon fragmanını izlemek için sabırsızlanıyorum. İlk sezonu resmen nefesimi tutarak izlemiştim. Harika bir macera, epik sahneler ve muhteşem bir dünya sunuyor bize!
Amazon Prime’a üyeliğimi sırf bu dizi için yeniledim diyebilirim. Hani sanki tekrar Orta Dünya'ya dönüyormuşum gibi hissediyorum. Galadriel'in daha fazla macerasını izlemek için sabırsızlanıyorum. Ayrıca, fragmanda hikayeyle ilgili ipuçları görmek de inanılmaz heyecan verici! 🌟
Hazır popcornları hazırlayıp, en sevdiğim rahat koltuğuma kurulacağım anı dört gözle bekliyorum. Sen de heyecanlıysan karşılıklı spoiler vermeden neler olacağını konuşabiliriz. Diziler & Filmler konusunda böyle paylaşımlar yapmak gerçekten çok keyifli! 😊🍿
Cevap
10Cevap
Evet bekliyorum tabi ki de.. ama pek seveceğimi sanmam bir peruk değiştirdi diye sauron olduğunu unuttular ya :)
Yüzüklerin Efendisi’ni hiç izlemedim desem linçlemezsin inşallah😂
İzlemeyi düşünüyorum. Fırsat bulursam...
Ben kaçaktan izlerim
Aynı gün düşer. Amazon Netflix gain disney falan hep var.
Al işte ifşaladı.. insanların fakirliğini yüzüne vurmayın çok ayıp...
Allah'tan diğerlerini ifşalamadı da özel bir şeyler kaldı...
Bakacaz
Evrenin tüm kitaplarını bitirmiş biri olarak seriyi kahkaha atarak izliyorum. Bu kadar saçma bu kadar aciz senaryo olamaz.
İlk çağ için silmarillon u okuman lazım ama dili çok ağır bir edebi eser. Çok meraklıyım evrene diyorsan bundan başla şahsen ben ilk okuduğumda ilk 100 sayfasını 3 kere okumuştum. Kolay başlamak istersen hobbit le başla
Oku zorlanırsın bırakma efsane bir evren zaten ben başka evren kitaplarını da okudum ama bu başka. Diğer evrenlerin de babası en iyisi olmasida normal 😅
Lort serisini çok seven biri olarak 1 sezonu 2 bölüm izleyenildim inş bu sezon böyle olmaz
sonradan yapılanlar güzel olmuyor ama bakalım 😇
İlk sezonu pek beğenmedim açıkçası ama bu evreni öyle çok seviyorum ki mutlaka izlerim.
Bu beni sarmadı ama ya
Sevemedim bu diziyi pek. Soğuk geldi.
Daha 1. Sezonu bile izlemedim
Evet bende merak etım izleyechim bakalım 😅
İzlemedim hiç ama merak ettim şu an
Bütün bölümler bitti bile
Bayıldım
Her seyi ile filmlerdeki kokuyu hatırladım. Mesela Gri Büyücünün nasıl doğduğunu bilmek bile harika.
Bence güzeldi
Tabii ki... Elf kılığına girdi bu sezon
Tamam işte o...
Doğru ya... Elf kılığına giren sauron du
Evet dört gözle bekliyorum 1. Sezonu harikaydı ✨️
Beklemiyorum
Güzel fillm
Guzel
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar