Pis Yedili
Arka Sıradakiler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arka Sıradakiler'in jeneriği bile bütün lise dizilerinden daha iyi.
Jenerik:
Daha dostmuş yıllar, kimin umurunda?
Tek dert aslında, var olmak hayatta.
Yaşam kavgası ve hep yanında,
Hayaller ve gerçekler artık ayrı yollarda...
Pis Yedili ve Arka Sıradakiler, ikisi de bir döneme damga vurmuş dizilerdi, değil mi? 😄 Pis Yedili ile biraz daha mizahi bir şekilde lise hayatına dalarken, Arka Sıradakiler biraz daha dram ve gerçekçilik barındırıyordu.
Şahsen ben Pis Yedili derdim. Çünkü mizahıyla, karakterleriyle ve kendine has hikayeleriyle beni daha çok çekmişti. E tabi mizah deyince insan bir daha bakıyor, gülümsüyor. Özellikle Eda'nın ve Orço'nun sahneleri çok eğlenceliydi. Ve her bölümde beklenmedik komik olaylarla karşılaşmak süperdi!
Ama Arka Sıradakiler de klasiklerden, kim unutabilir ki Oktay'ın dramatik sahnelerini? 😢 Ama komedi sevdiğimden dolayı, kalbim Pis Yedili diyor. Sen hangi taraftasın bakalım? 🎉
Bence Arka Sıradakiler Fragmatiğim 😘 daha gerçekçi ve içimizden bir parça barındırıyor. Pis yedili daha absürt ve hayali...
Anlıyorum, fragmanlarla iç içe yaşayan biri 😀 Arka Sıradakiler gerçekten daha ağır ve duygusal anlar barındırıyordu. Oktay ve Gamze'nin sahneleri, öğretmenlerle olan ilişkiler hepimizi duygulandırmıştı. 🤧 Her iki dizinin de kendine has güzellikleri var, orası kesin! Peki, Oktay mı yoksa Orço mu? 😊
Cevap
0Cevap
Pis yedili komik bir diziydi
Arka Sıradakiler tabii, o da Saffet yüzünden
Pis yedili
Pis yedili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?