Ben bunu ağlayarak izledim. Baya baya ağladım sümüklü sümüklü OakdjfhahaOwkdkoq ve şimdi düşünüyorum da aynı sevdiğim çocukla ben gibi o beni istemediği için kavuşamiyoruz hühühühüğ 😭🥺 neyse bende önümdeki maçlara bakarım 🥺🥺wodkfiwow
Ben youtube da bir video da görmüştüm. eğer rose tekneye binseydi jack da gemi battıktan sonra sala kendi oturabilirdi. ama tabi gerçek hayatta böyle olmadığı için böyle son yazmamışlar. :D illa romantik yapacaklar
İki bedenden tek vücut olsalardı sığarlardı.. İnsan sevdiğini bile bile böyle yapar mı.. Ben olsam sıkı sıkı sarılırım sevdiğime ne olacaksa birlikte olur..
Başka zaman he anı üst üste alta sıgdılar kaçamak yapıp ölürken adamı yanına sıgdıramadı piknikte gibi yattı öylece sere serpe dondu mis gibi yakışıklı adam
İzlediysen filmi anlarsın. Cikamyi deniyor ama batacak gibi oluyor. O yüzden cikmiyor. Öyle resim çizme yeteneği olan bir insan zekidir. O kadar seviyormuş ki kendini feda etti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sığabilirlermiş aslında ama böyle olunca daha etkili oluyormuş drama açısından 🙄
Evet😔
Kesinlikle sığardı. Biz o kadarcık alanda 5 kişi yattık be 😃
popon toplayıp az yana kaysa her türlü sığardı
Hadi kabaca hesap yapalım
Tahta ölçüsü olarak 200x150x5 cm baz allım.
Hacim = 2 × 1.5 × 0.05 = 0.15 metreküp
Su yoğunluğu = 1000 kg/metreküp
Tahta suyun üzerinde yüzdüğü için, tahtanın kaldırma kuvveti, tahtanın hacmi kadar suyun ağırlığını taşır.
Kaldırma kuvveti = hacim × su yoğunluğu
Kaldırma kuvveti = 0.15 × 1000 = 150 kg
Ki o tahta 5 cm'den daha kalın görünüyor 10 cm olsa 300 ,15 cm olsa 450 kg kaldırır.
Maşallah
sığardı.. sığmazsa jack diyememiş mi "ulan çekil karı ben öleceğim sen misin derdim başlarım aşkına" diyememiş mi TwT
Eh işte
Ben bunu ağlayarak izledim.
Baya baya ağladım sümüklü sümüklü OakdjfhahaOwkdkoq ve şimdi düşünüyorum da aynı sevdiğim çocukla ben gibi o beni istemediği için kavuşamiyoruz hühühühüğ 😭🥺
neyse bende önümdeki maçlara bakarım 🥺🥺wodkfiwow
Ya kıyamam 😃
Üst üste çıkip dursalardı bari yine olurdu 😂 işte kadın yoklukta belli olur diye boşuna demiyorlar 😂 yumurta gibi adam göz göre gitti 😂
Valla öyle
Jack, Rose'un resmini yaparken bir koltuğa sığdılar ama o tahtaya sığamadılar😂 Rose'un keyfi gelene kadar Jack öldü 😂
He ya sorma 😃
O tahtayı var ya 7 kişilik kaçak sigortasız çalışan afganlara en az 15 bine kiralarsın
Valla öyle
🥹.. gülüşü
Off
dimii
Bu tahtaya fanteziye göre bi sarışın daha bi esmer daha sığardı. İzleyici olarak kadar bizi keklemişler 🤦🏻♀️
Kadar ne ya
Sorma ya
😂😂
Senin yorumun komik😂😂bu arada sığarlardı ya altlı üstlü yatar yine de sığarlardı pisi pisine gitti😬😬🤣🤣
Valla öyle
Sıgardı ama adam artislik yaptı bir de yanına yatarsa rahat durmazlar diye bence tabi suyun altında kaldı 😔
Hem denize işemesi çok güzel 😂
Ya hep şov
Filmi ilk izlediğimde düşünmüştüm bunu. Koca tahta kız az kenara çekilse ikisi bir binerdi diye
Valla ya
Sığabilseler dramı nasıl yapacaklardı. Hüzün lazım, kaos lazım insanlara, ağlamalılar.
Evvet
Ben youtube da bir video da görmüştüm. eğer rose tekneye binseydi jack da gemi battıktan sonra sala kendi oturabilirdi. ama tabi gerçek hayatta böyle olmadığı için böyle son yazmamışlar. :D illa romantik yapacaklar
Ziyan etti güzelim çocuğu, hamağa yayılır gibi yayılacağına kalk otur. Ah bu kadınlar :D
Sorma valla
Yönetmen kör olunca sığmıyor demekki 🙄 aşka olan inanç o adam yüzünden oldu bulup öldürün 🤣😂
Öldü*
😔😔
sigarlardi ama iste rose hanim sere serpe yayildigi icin jack oldu
Ahahs 😃
Üstüne bile geçebilirdi sarılıp bir bütün gibi yanına kıvrılabilirdi üçlenir orası
İşte metrobus olsa
Beş kişi alır en az 😁
Abla kıçını yayarak uzanmasa sığardı, bal gibi çocuk gitti
Off
Böyle bişey denemişlerdi gerçek hayatta ikiside sığarmış ama o tahta parçası onları taşıyamazmış izlemedim ben bilmiyorum ama böyleydi videoda 😅
İki bedenden tek vücut olsalardı sığarlardı.. İnsan sevdiğini bile bile böyle yapar mı.. Ben olsam sıkı sıkı sarılırım sevdiğime ne olacaksa birlikte olur..
Başka zaman he anı üst üste alta sıgdılar kaçamak yapıp ölürken adamı yanına sıgdıramadı piknikte gibi yattı öylece sere serpe dondu mis gibi yakışıklı adam
Sığarlardı da işte o zaman da o drama olmazdı bayram kdjdd
mülteci olsa oraya 10 kişi bile sığdırırlar bunlar işi bilmiyor
Evet ya bende çok üzüldün birde yaşanmış olay daha da üzücü şu an kanal d de oynuyor titanik. :(
Aslında bunu bende düşündüm :) yani oraya sığamadın mı dedim. Eğer çıkması tehlikeli İse onu işlemelilerdi değil mi?
Elbette sığarlardı. Fakat olay canlı olarak yaşanırken akıl tutulması yaşanması çok olası. Hariçten gazel okumayı sevmem.
Ne demislerr Fazla fedakarlik fazla vefasizlik getirir. Jack abim acı şekilde öğrenmiş bulundu
Maalesef
Bende rose nin bu konuda yanlış bir tutum sergilediğini düşünüyorum
Sığardı aslında ama kadın rahat gitsin daha iyi olmuş 🤣
sığardı tabiki
rose kıçını kaldırsaydı biraz : )
Sorma yaaa😃 ah rose ah insan sevdiğini üstüne alır genede sığar o tahtaya yaa fjghh
Sığarlardı ama batarlar mıydı bilemem🥹 ya da sırayla inip çıksalardı o tahtaya
Sığamaz çünkü ikisi aynı anda binselerde batarlardı..
Rose kendisine biyere sığdıramamıs fazlalık gelmiş tarihi mutsuzlar yazar..
Hayır ağırlıktan batarlardi :))) çocuk iyi yaptı sevgisini gösterdi :)))
İşte aşk böyle insanın gözünü kör ediyor olası güzel son bence😂
Sığsalardı Rose ile Jack aşkı tarih yazamazdı işte.. efsane olmayı seçtiler
Sorun sığması değildi, ağırlık fazla geliyordu yani taşıyamıyordu.
Filmin şu sahnesini seyrederken kriz geçirdim sığarlardı
Oraya çıkacak gücü yoktu ki.
Hipotermi hiç geçirdiniz mi?
Türk sineması mi bu canım tabiki kötü son olmalıydı insanın piskolojisini nasıl bozacaklardi baska
batıyordu ya ikisi üzerine çıkınca denediler zaten 🤷♀️
Rose gel demiştir de. Jack karizma cizilmesin, hava atabilmek için kabul etmemistir
Bence sığarlardı az kenara kaysa rose olacaktı bu iş😃
Karı milleti işte her yerde aynılar jdjdjd
aslında sığdılar fakat o tahta kapı onları taşımadı iki kişiye tabut olmasındansa oğlana serin sular mezar oldu
hiçbir hikaye mutlu sonla bitemez diye bir kural var ya. kurallara uymuşlar işte
Sığardı ama kıçını az öteye atamadı
Koca kicli
İzlediysen filmi anlarsın. Cikamyi deniyor ama batacak gibi oluyor. O yüzden cikmiyor. Öyle resim çizme yeteneği olan bir insan zekidir. O kadar seviyormuş ki kendini feda etti.
Sığabilirlerdi. O anlık psikoloji ile stratejik ve ani bir karar ile büyük bir yanlış yaptılar.
Belgeselde görmüştüm denge yüzünden zor denilmişti kanitlamaya çalışıyorlardı
Bilim insanları deneklerin tahta zerine çıkarmıştı
Üstüne uzansaydı ya hemende drama 😂
He yaw
Balgibi de sıgarlardi. Ama nede olsa bı film çok da takmayin
Ters köşe yatsalardı sığarlardı.
Bende onu düşünmüştüm 🤣
Bence sığardi😢
Sığar diyorlarda orada hiç bulunmadım ben. 😂
Dram filmi olmazdı o zaman ama