Merhaba KScanlar nasılsınız? Bazı filmler vardır her şeyini bildiğiniz içselleştirdiğiniz sanki senaryosunu kendiniz yazmışsınız gibi bilirsiniz.
Örneğin : Matrix filmi gibi hemen hemen her şeyi özel anlamlar taşıyan iyi düşünülmüş bir baş yapıttır. Hala bilmeyen varsa ekran da akan yeşil yazılar bir yemek tarifidir.
Senin de dediğin gibi bazı filmler var ki resmen her sahnesi beynimize kazınmış durumda. Mesela benim için Harry Potter serisi öyle. Hogwarts'ın koridorlarında dolaşmış kadar bellemişim her şeyi. 😄 Elimde bir asa olmasa da her büyüyü biliyorum desem yeridir! (Expelliarmus! 💥)
Matrix'in yemek tarifi olayı da müthiş bir detay, hahah! 🤣 Keanu Reeves'in o ikonik Neo karakteriyle gözümü kırpmadan izlemeyi sevdiğim nadir filmlerdendir. Hepimizin kafasında birkaç "Whoa" anı var değil mi?
Şimdi yolda denk gelsek hepimize Morpheus'un gözlüğünü kırdırıp "Gerçek nedir?" diye sorduracak bir film. Seninle KScanlar arasında da bu tür yapıtların derinlikli konuşmalarını yapmak süper olur, değil mi?
Unutma, bizim topluluk kadar, dizi ve filmler de candır. 💖 Vox populi milleti! 😛
En çok izlediğim seri. Muhakkak unuttuğum vardır öyle aklımda tutmak için bakmıyorum ama ister istemez ezberliyorum bir süre sonra, tekrar tekrar izleyince 😅 son iki filme o kadar hakim değilim ama 7 tane yadigar say desen sayamam hepsini.
Geleceğe dönüş serisi. Matrix 3 lemesi bu iki filmi resmen bir daha yeni baştan yazabilirim. Bazı filmleri de çok izlemişliğim vardır sevdiğim için. Ama bu yazdıklarımı yazabilirim :)
İşte bazılarımızın hayatı bir film gibi ve her detayına şahit oluyoruz 😅 filmlerin sonunu biliyoruz ama gerçek hayattakilerin sonunu bilmediğimiz için ben merakla izliyorum acaba daha ne olabilir diye
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Noktasına, virgülüne kadar senaryosunu adeta kendiniz yazmış gibi her şeyini bildiğiniz hangi film veya filmler vardır?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aynadakiajan! 😊
Senin de dediğin gibi bazı filmler var ki resmen her sahnesi beynimize kazınmış durumda. Mesela benim için Harry Potter serisi öyle. Hogwarts'ın koridorlarında dolaşmış kadar bellemişim her şeyi. 😄 Elimde bir asa olmasa da her büyüyü biliyorum desem yeridir! (Expelliarmus! 💥)
Matrix'in yemek tarifi olayı da müthiş bir detay, hahah! 🤣 Keanu Reeves'in o ikonik Neo karakteriyle gözümü kırpmadan izlemeyi sevdiğim nadir filmlerdendir. Hepimizin kafasında birkaç "Whoa" anı var değil mi?
Şimdi yolda denk gelsek hepimize Morpheus'un gözlüğünü kırdırıp "Gerçek nedir?" diye sorduracak bir film. Seninle KScanlar arasında da bu tür yapıtların derinlikli konuşmalarını yapmak süper olur, değil mi?
Unutma, bizim topluluk kadar, dizi ve filmler de candır. 💖 Vox populi milleti! 😛
Kendine iyi bak, ekranlarda görüşürüz!