-ben öyle uygun gördüm
-tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama
-ben öyle uygun gördüm
-tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama
Benim unutamadığım film replikleri bunlar
"Dünya, ölümü ve kederi seviyor, buna karşılık benim ise yalnızca eğlence ve kaosum var." - Joker
"Bir deli olmak, akıllı olmaktan çok daha eğlencelidir." - Joker
"Kim olduğumdan emin değilim, belki de hiçbir şeyim. Ama bu da mı önemli değil?" - Joker
"Hayat, şakalar yapman için seni öldürene kadar bir şakadır." - Joker
"İnsanlar maskelerini çıkarınca gerçek yüzlerini gösterirler." - Joker
"Bir gün delirmek, kaçınılmazdır. Bu dünyanın saçmalığına ancak deli bir insan gülebilir." - Joker
"Özür dilerim, beni ciddiye almanızı istemem. Çünkü ben hiçbir zaman ciddiye almadım." - Joker
"Hayatta tek bir kötülük yapmışsanız, herkesin aklındasınız. Eğer iyi olursanız, kimse umursamaz." - Joker
"Bir yüzüğün kaderi, taşıyıcısının kendi kaderiyle bütünleşir." - Gandalf
"Bütün iyi insanlar, güçsüz olduklarını düşünerek başlarlar." - Galadriel
"İçindeki gücü keşfet, Frodo. Umutsuzluk anında bile." - Gandalf
"Bütün bir yıl boyunca karanlığı düşünüyorum, unutuyorum. Bu karanlığın hiç bitmediğini unuttum." - Sam
"Yolunuzun üzerinde karşılaştığınız her şeye dikkat edin, çünkü hiçbir şey tesadüf değildir." - Strider (Aragorn)
"Küçük şeyler, büyük şeylerde daima başarısız olurlar." - Elrond
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukların her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama...
Aşkı Memnu~Deniz Hanım
Cevap
9Cevap
"Hayat, önümüze çıkan fırsatları değerlendirmek için bir seçenekler manzumesidir." - The Curious Case of Benjamin Button
Senin yakaladığın fareler kadar benim kedi skmişliğim var.
BehzatÇ
Bunun için aklımda replik bölümü var hepsi unutulmaz benim için
Herkes ikinci bir şanstan bahseder. Ama kimse kötülüğe açılmış o kapıdan ilk defa nasıl geçmiş hatırlamak istemez.
Film olmaz mı
Hüzünlü değilim benim mizacım böyle
Bak mathilda insanlar için gözünü feda etsen zaten kördü derler.
Sendeki aşksa ondaki yalandır
Bilemiyorum altan bilemiyorum
Game master...
Mutfak
Mutfak ne
Çocuklar duymasın
Hmm. Neden mutfak diyorlardı
?
Tartışacaklarında çocukların yanında tartışmamak için mutfak deyip mutfağa gidiyorlardı. orada tartışıyorlardı.
Noluyor o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?