Selam KS ahalisi! Fanı olduğunuz filmleri paylaşma sorusudur. Fazla detaya gerek yok, buyrun bakalım..

Selam KS ahalisi! Fanı olduğunuz filmleri paylaşma sorusudur. Fazla detaya gerek yok, buyrun bakalım..

Hızlı ve öfkeli serisini seviyorum ya duyunca ne alaka la falan diyen arkadaşlarım var maalsf xhjesnskms ama farketmez hangi bölüm olduğu yemek yerken bisi mi bulamadım aç hızlı ve öfkeli 1, canımız mi sıkıldı da bir şey bulamadık aç 2yi yaparım hemen nxjsss
Oooo ablam ben o serinin hayranıyım
Kurt Russell'in hemen hemen tüm filmleri. Özellikle de hem Eski Mısır'ı hem de dünyadışı yaratıkları tek bir karede birleştiren 1994 yapımı "Yıldız Geçidi" (Stargate) filmi. 30 yıl içinde belki de toplam 100 kere izlemişimdir.
Selam! Kesinlikle Harry Potter serisi diyebilirim, kaç kere izledim gerçekten hatırlamıyorum. Her seferinde aynı heyecanı yaşamak fazlasıyla güzel. 😍 Özellikle Azkaban Tutsağı en favorim! Bir de Friends dizisini sayabilir miyiz? Çünkü o da efsane bir bağımlılık sebebi. Matrix serisi de harika seçim olmuş! 👏✨
Cevap
11Cevap
Avengers İnfinity war
Kemal Sunal'ın tüm filmleri sjdjdj. Ama onun dışında ne zaman denk gelsem izleyeceğim film "yenilmez" olur. Boyka.
Aynen. Gıcık bir Rus ama efsane yani
Love me if you dare jfjjfjj ağlamak istediğimde hep onu açarım. Nedenini bilmiyorum😂
He valla öyleyim 😂😂
Ya mavka görünce o müzik aklıma geliyor. Duygusallasiyorum ya. Aşk müziği için en iyisi ve hüzünlendirici olanı olarak bir ben mi algılıyorum?
Yanlış algılıyorsun kardeş. Mavka müziği bence duygusal falan değil. ya da sana öyle geliyor. daha toysun animasyonlar sana duygusal gelir doğal. 😅 @Shelby_dbakir
Evet evet bilirsin jfjfjj @Need4Read
Toylukla alakası yok. Çok izledim animasyon. Ayrıca her müzik herkese aynı şekilde hitap etmez. O müziği duyunca o ara hâlâ özlediğim eski sevgilim aklıma geliyordu ve bana çok duygusal gelirdi. Hâlâ dinleyince öyle gelir. Çünkü playlistimde var hala
Film olarak değil ama tür olarak genelde korku ve gerilim izlerim. Baştan tekrar başladığım diziler oldu ama film olmadı.
Size izlenmeye değer filmleri tavsiye edebilirim, mutlaka içlerinden izledikleriniz vardır.
Testere serisi=Son Durak Serisi=
Hostel Serisi=Cuhcky Serisi=Nüfus 436=1408=Kanlı Göl=Kanlı İş=Kuzuların Sessizliği=Panik Odası=Korku Kapanı=Düş Kapanı=Uçuş Planı=
İçindeki Yabancı=Şeytanın Avukatı=
Telefon Hattı=Kadavra=Koş Saklan Dövüş=Hücre 2=Hush=Brake=
Adım adım Cinayet=Kara Düzen=
North Country=
Otostopçu 1986=Femme=Şeytanın İkizi =Fatale=Kusursuz Cinayet=Ripley'in Cinayetleri=Tedavi=Borderland=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Açık Deniz=Çizgi Ötesi=
Hayatın Benim=Koku=Kimlik=Zindan Adası=Temizlikçi=Nerve=Cam=39. Dosya=Cinnet (Modus Anomali)= Nefesini Tut=Kurt Kapanı=Astronotun Karısı=Constantin=Makinist=Parçalanmış=İşkence Odası=Mükemmel Bir Kaçış=Ölüm Uykusu=Ayin=Şeytan Geçidi=88 Dakika=Kızları Öp=İçinde Yaşadığım Deri=Karanlık Taraf=Cinayet Gecesi=Kusursuz Cinayet=The Vanished (2020)=8 milimetre=Evdeki Düşman=Bizi Kötüden Koru=Kanlı Toraklar=Kelebek Etkisi 1-2=Lazarus Effect=The İnfernal Machine=The Forgetten=Ceset=Korsan Radyo=BreakDown (1977)=The Invisible Guest=Konut=Ripley'in Cinayetleri=Ölüm ve Ötesi=Perde=Şeytan Üçgeni=Gerald's Game=Zamanda Tutsak=Şeytanı Gördüm=Yolun Sonundaki Ev=Belko Deneyi=Uykusuz=11:14=Amerikan Psycho
Teşekkür ederim
Rica ederim keyifli seyirler dilerim
Ölüm yarışı 1,2,3
Pers prensesi
Mumya evi
3 silahşörler
Örümcek adam 1,2,3
Çok var.. The crow.. Fight clup.. Yağmur adam. Elveda laş vegas.. olu ozanlar derneği.. Star wars serisi.. Liste daha uzar :))
Ağır roman
Duvara karşı
Ay lav yu
İçimdeki ses
İnglorious bastards
The girl next door
Ali g
Büyülü ot
Tristan&İsolde
özellikle Tristan’ın pazar yerinde gizliden isoldun bileğine çiçeklerden otlardan yaptığı bileziği takması
Yeşil Yol
Esaretin bedeli
Gazap Ateşi
Matrix Serisi
Yüzüklerin efendisi Serisi
Çılgın Para
Stajyer
Monster house , hotel transylvania, addams family üçlüsü
Theo Jamesim her şeyini izle izler unutmama uyumsuz serisi 🥵🔥
Eltilerin Savaşı birden fazla kez izlemişimdir hâlâ yine olsa yine izlerim
Ölüm yarışı serisi
Hızlı ve öfkeli serisi
Yıldızlar arası
Yeşil yol
Jason Statham filmleri
Hızlı ve öfkeli, Bitirim ikili, Banliyö 13
Deliha serisi.. testere ve son durak ta izlemek istiyorum ama tekrar izlemeye korkuyorum 😅
Dizi: Avrupa yakası
film: Grinin 50 tonu
Sıkılıyorum ben çok izlediğim bisey yoktur
Bilmiyorum filmde de öyle şarkıda da fazlası sıkıyor
Matrixi bende en az 15 kez izlemişimdir
Yüzüklerin efendisi
İnterstellar
Bilim kurgu türünün en iyisi bence
Haryy Potter serisini bin beşyüz kere 😅😬
John wick serisi
İskelet anahtar
Fall