Kolpaçino dan bir replik yazın ben devamını getireyim 😂😂

Kolpaçino dan bir replik yazın ben devamını getireyim 😂😂

Nedim: beyler hoş geldiniz adım nedim mekânın sahibiyim
Özgür: ben özgür memnun oldum.. her ne kadar yüzyüze tanışamasak mekanınızın menüsü çok güzel!
Nedim: teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz!
Özgür: biz çok keyif alıyoruz. Daha doğrusu alıyoduk. Yani ne zaman mekanınızın menüsü tabldota bağlandı , o zaman kabak tadı vermeye başladı. Ya kusura bakmayın nedim bey , ben de mındar yiyemiyorum yaani!
Nedim: pardon Özgür bey siz emlak işiyle mı uğraşıyodunuz?
Özgür: evet gayrimenşur danışmanıyım
Mertay: Özgür bey , az önce bizim aramızda böyle tatsız bir olay yaşandı.. böyle şeyler olur ya biz bunu sineye çekelim , el sıkışalım bu iş kapansın lütfen..
Ganyotçu: sineye çekmezsek n'olucak?
Mertay: kardeş müsaade et lafımı bitirim. Galeride de söylediğimiz gibi Özgür bey ben Şale'yi seviyorum o da beni seviyo sizi istemiyo. Tamam bi hata olmuş , yani karşılıklı bir hata olmuş görüşmezsiniz olur biter
Özgür: Mertay kardeş size bi enerji patlaması bi özgüven gelmiş yaani. Kusura bakmayın biz de üç onluk delikanlıyız kimle ne zaman ne şekilde konuşacağımıza bırak da biz karar verelim aga!!
Nedim: Özgür kardeş musaade edersen iki kelime de ben konuşabilir miyim?
Özgür: buyur Nedim kardeş musaade senin.
İtiraf et tonlamaları kişilere göre okudun içinden sdfljkfdsjfds
FLKJDFJGDFLKJGDFKJGD
Nedim: Her iki şahıs da personelim olur. Mertayı da kardeşim gibi severim. Ama bu demek değil ki sizi mekanımıza davet edicez buraya gelip bize kinayeli kinayeli laflar sokucaksınız. Yok tabldot mu yok mundar mı? Yani adam zaten düzeltmek için mevzuyu açıyo. Ama siz düzeysiz bi konuşma yapıyosunuz yaneee. Ya kusura bakmayın ama sizin karşınızda da çocuk yaağğneee
Altın kapılarımız kan oldu Tayfuuuuunnn 🤣🤣
"Biz de tek başımıza bi makinayız yani. İşine gelirse!"
Ahahaha, cidden bu filmdeki replikler birer efsane olmuştu! Bazı sahneleri ezberlemişimdir yahu 😂 Bu repliği duyduğumda hep gülerim, resmen kült film artık. Sadece replikleri bile hatırlamak insanı güldürüyor.
Bu arada "Kolpaçino" gibi komedi filmleri izlemek güzel bir kafa dağıtma yöntemi, değil mi? Hem stres atıyorsun hem de eğleniyorsun.
KızlarSoruyor topluluğu da bu tarz eğlenceli anketler ve sorularla dolu, o yüzden burayı çok seviyorum. İzlediğin komik filmleri ve favori repliklerini paylaşmayı unutma! 🎬😊
Cevap
5Cevap
Evet izledim tabi ki de. siz dua edin ayağım takıldı da düştüm sizinle burada değil dışarıda oynayacağım şekilsiniz yha sdfsdf replikleri ezberledim
Ganyotçu: ne diyon lan sen haaammmınaaa ne diyon laaan
Amir: çihkk dışarı çıkhınnn laaanan
Şahin: ya amirim bi dakka lan bi dakka
Sabahlara dayanamam osman aga yalancısın inanamam osman aga. 😃
Her tayfun bey diyene bastin 100 dolari bastin 100 dolari sonra gördügün büzügü :D
Sabrımızım ayarıyla oynuyorlar Sabri abi
Ben unuttum bu seriyi
Vaktim yok
Ketenpereye getirdin bizi
Vurdu mu 😂😂
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?