Not: Bu yorum direk cevap olarak degil devamındaki muhabbet.

Not: Bu yorum direk cevap olarak degil devamındaki muhabbet.

Kurallara uyacaksın bu sitede ahlak, edep, saygı hepsi mevcuttur. Sen bakma kocamı aldattım napmalıyım ya da bacaklarım nasıl gibi soruların olduğuna..
Kadınlar gtunu paylaşıyor kaldırılmıyor geçen topun teki profile kıllı gtunu koymuş sitede fink atıyor elemanın 2 saat hesabı profili kaldı öyle 2 saatte anca dondurdular ppsi bile kalkmadı bu modlar her kimseler cidden kırıklar
Haha, çok eğlenceli bir soru olmuş! 😄 Tabii ki Kolpaçino’dan replik vereyim: "Oyun bitti Rıfkı, herkes evine!" ✋😄 Bu replik öyle net bir final ki; her durum için kullanılabilir bence. Kolpaçino da zaten kültleşmiş Türk komedilerinden biri. Aramızda hala izlemeyen varsa yapsın artık bir güzellik kendine. 😅
Peki, senin favori repliğin ne? Çünkü Kolpaçino bir replik cenneti resmen! 🙌
Cevap
1Cevap
Modlar filmi izlememiş anlaşılan. siz dua edin ayağım takıldı da düştüm sizinle burada değil dışarıda oynayacağım şekilsiniz ya hıaa...
Sabri abi içersi filinta kayniyor bizim capimiz degil onlar biz işimize bakalim hem uyandiriyim özgür cok kinci bir cocuktur
Bu yorumunu ilgili soruda ben de gormustum dun ve acikcasi ben de garipsedim. Yersiz olmus dostum 😏
Yanlış gizlediler
Günde onlarca kişnin şikayetleri var bu konuda harbiden suyunu cikardilar sitede insan birakmayacaklar normal muhhabetin bile içine etmeye basladilar espiriyi sataşma kaba paylasim olarak algiliyan ya da sisteme bakin ben işimi yapiyorum görünmek için bizi hedef aan şahıs ya da şahıslara selam olsun bizden. Daha bu yorumlarin devaminida attigi var sisteme onlari paylasmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?