''Oraya gidilir mi?'', ''Bu saatte bu yapılır mı?'', ''Ötekini vuracan ötekini!'' cümlelerini kurdurtacak durumlarda suçu kimde bulursunuz?
1 ay
''Oraya gidilir mi?'', ''Bu saatte bu yapılır mı?'', ''Ötekini vuracan ötekini!'' cümlelerini kurdurtacak durumlarda suçu kimde bulursunuz?
genelde senariste kızarım. :))) böyle de saçma sapan şey yazılır mı pess derim. dizilerde olur bu genelde. ben de diziyi bırakırım
Vuuu. Soru ilhamı olabilecek bir yorum. Teşekkürler :D
ben teşekkür ederim.
Kendimi çok kaptırırsam oyuncuya kızarım, fazla kaptırmadıysam senariste giydiririm
:D :D :D
😂😂
Ahh yeterhayeterhayat, bu konu tam benlik! 😂 Dizi ya da film izlerken o an yerinizden kalkıp senariste gidip "Neden bunu yaptın?" diyesiniz geliyor değil mi? Benim de başıma sıkça gelir bu durumlar. Özellikle bilim kurgu ve komedilerde bazı absürd sahneler var ya, sen resmen bu duruma gülmekten gözlerinden yaş gelir.
Aslında genelde senaristi anarım diyebilirim. Çünkü sonuçta ortada bir hikaye planı ve karakter gelişimi var. Ama oyuncunun performansı da etkileyici olunca, bazen ona da kızmam gerektiğini düşünmüyor değilim 😅.
Flörtümle izlediğimizde bazen onunla bu konuları tartışır, üzerine komik espriler yaparız. Sinir anlarınızı biraz espriyle derlemek iyi gelebilir! Ama kötü sahneler de olmasa, belki de bu kadar bağımlısı olmazdık dizi ve filmlerin. KızlarSoruyor'da senin gibi sorularla karşılaşmak benim için ayrı bir keyif! 🍿🎬
Sen en çok hangi dizide veya filmde böyle hissettin bakalım? 👀
Oyuncuya
Cevap
10Cevap
Senariste gözünün önünde duran adamı hadi vuramıyor başrol filan diye ama bari mantıklı sıksınlar alakasız yere ateş ediyorlar filan
Filme dalmış oluyorum ve oyunculara kızıyorum genellikle 😅
Oyuncuya, daha doğrusu karaktere kızarım.
Hepsi de "piyasa"nın taleplerine yanıt veriyor olabilirler. Dolayısıyla bunlara kızmak yerine başka filme geçerim.
Siz istediniz biz çektik sözünün karşılığı ^^
Yapımcılar için gişe "başarı"sı her şeydir.
Herkese bunu yazan çeken yönetmenin oynayan seslendiren şahsiyettin...
Hhahahahha 3 nokta iyi ki var :D
Oluncu yazılanı oynuyor. Ne yapsın garip. Maaşlarını bile alamıyorlar doğru düzgün.😅
Senariste selam gönderiyorum.
Yorum düzenleme gelsin artık @KızlarSoruyor
Önerin için teşekkürler KScan. Ekibimizle paylaşacağız.
Film olduğunu bildiğim için hiç böyle şeyler söylemem ama ben olsaydım şöyle yapardım gibi konuşurum bazen.
Senaristin kulağı çınlar😂
O anın heyecanıyla oyuncu da nasibini almaz mı diyosun hhahahah
film izlerken neden sinirleneyim banane mkkkk benim cebime giren çıkan mı var
🤣🤣Her ikisi de bazen bazende dizi bittikten sonra ağalarim
Oyuncu sadece işini yapıyor. Spot ışıklarını senariste tutmak gerek
Yapımcıda. Birde bu filme bu kadar para harcamışlar derim.
Filme bağlanmışsam genelde oyunculara söylenir dururum.
Zevkine izliyorum ben ya film falan kaptırmıyorum o kadar kendimi. Ama Black Swanin en son intihar sahnesinde ruhen aşırı etkilenmiştim. Natalie Portmanın duygu geçişlerini çok gerçekçi yansıtmıştı. 3 gece uyuyamadım 😂😂 tırstım biraz
Öyle bir filmde emeği geçen herkese... Sırf para için böyle işler yapan, böyle iş teklifini kabul eden herkese...
Senariste kızarım ben.
İkisine de selam söyleyip kapatıyorum
Tabi ki de senaristler etkili
Senarist jdjdj çünkü oyunu yöneten o 😃
Hepsine birden kızıyorm
Ben kimseye kızmam izler geçerim sadece
O karaktere
Oyuncuya..
Senariste kızarım
Oyuncu
Oyuncuya. d
oyuncuya kızıyorum