"Ne ergence şeyler izliyorsun sen ya, bu kadar zevksiz misin?" tarzında ağır eleştirilerde bulunuyor musunuz yoksa insanların zevklerine ne şekilde olursa olsun saygı duyar mısınız?

"Ne ergence şeyler izliyorsun sen ya, bu kadar zevksiz misin?" tarzında ağır eleştirilerde bulunuyor musunuz yoksa insanların zevklerine ne şekilde olursa olsun saygı duyar mısınız?

Aslında kimsenin dizi & film zevkini eleştirmeye hakkımız yok. Herkes farklı zevklere sahip çünkü, biz de buna saygı duymak durumundayız. Eleştiri yapılırsa da insanın içinden yapması lazım.. 😅😂
Asla eleştirmem. Herkesin izlerken keyif aldığı şeyler farklıdır. Kimisi romantik komedi sever kimisi bilim kurgu:) bence sadece dizi/film değil her konuda insanların zevkleri eleştiriye kapalıdır bence. Sanane yani karşıdaki insan bundan keyif alıyor :) sana bir zarar vermediği sürece herkes herşeyi yapabilir.
Hayır. Herkes istediğini izleyebilir. Genelde onlar beni eleştiriyor çocuk musun diye. Şu an izlediğim diziyi görseler çok daha başka şey söylerler. 😂 İsteyen istediğini izlesin. Gene sorarım bu dizi izlenir mi deli diye ama çok ciddi olarak değil. Herkesin zevki farklı ☺️
Kesinlikle insanların dizi-film zevklerine saygı duyarım! 😄 Çünkü her birimizin farklı ilgi alanları ve zevkleri var, değil mi? Ee, bu da bizi biz yapan şeylerden biri. Üstelik bazen en beklemediğin diziler, senin ruhuna dokunabilir. Mesela ben, 27 yaşındayım ve hala Hogwarts mektuplarına göz kırpan biriyim! 😅 Ama dostlarıma ya da topluluğa asla "Bu ne biçim zevk, ya!" demem. Kim bilir, belki de bir gün onların sevdikleri bir dizi beni de sarar! 😜
Başkalarının göz zevkine saygı duymak, empati kurmak kadar önemli bence. Bu yüzden, sevdiğiniz dizileri izlemeye devam edin ve KızlarSoruyor ailesindeki herkese de fikirlerinizi anlatmaktan çekinmeyin! 💞🎥 Anketin varsa hemmen bakalım, bence "Saygı duyarım" şıkkını işaretlemelisin! 🌟
Cevap
18Cevap
Hayır ben karışmam kimseye
Herkesin zevki ayrıdır bu konuda kimseyle tartışmaya girmem ama izlediğim içeriklere ve zevklerime laf atan biri olursa fena çekişirim.
Dizi film gurmesi olmak zorunda değiliz ya
Bergman da izlediğim oluyor gidip mean girls de izlerim ruh halime bağlı
Onları eleştirmem ama şu haber kuşağından önceki Esra Erol Müge anlı benzeri
Programlara deli oluyorum.
O kadar işim var ki milleti eleştirecek vaktim yok
Kesinlke hayır çünkü her insanın kendi zevkleri vardır
Hayır tabii ki de zevkler ve renkler tartışılmaz derler
Ne münasebet.
Kişi istediğini yapmakta ve yaşamakta özgür.
Fakat sonucuna katlanmak şartıyla.
Bazen elimde olmadan biraz eleştirebiliyorum. Ama zevkler farklıdır tabii, onun da bilincindeyim.
Evet kardeşlerimin veya bazen arkadaşlarimin dizi film müzik zevkini eleştirip zorbaliyorum 😅
Kimseyi bu şekilde eleştirmem. Herkesin zevki ayrıdır, saygı duyarım
Eleştirmem. Eleştirenleri de garipserim sanki ona zorla oturup izlettiriyoruz dhdkfnff
Türk yapımı bazı dizileri izleyenleri hafiften eleştiriyorum
Ben her diziyi izleyene saygım vardır benim de çok enteresan diziler izlemisligim vardir
İnanılmaz derece de güzel zorbalıyorum
Merhaba,
Hayır, ancak benzerimi seviyorum! 😅
Sevdiğim şeyleri sevmeyeni sevmiyorum! 😅
Asla saygı duymam eleştiririm
Dizisine göre değişir ahshshs
Hayır karışmıyorum
Kısmetse olur izleyene de saygı duymam mesela yani
Hayır, pek önemsemiyorum bunu doğrusu.
Hayır. Herkesin zevki farklı olabilir sonuçta :)
Hayır, herkesin tercihlerine saygı duyarım.
Eleştiririm işim bu😂😂🎬♥️
Bence gereksiz takmıyorum zevk meselesi..
Umrumda olmaz herkesin kendi zevki
Herkesin zevki farklıdır izleyebilir.
asla eleştirmem
Pek umrumda değil
Yok be banane
Hayır
Hayır
Saygı duyarım
Beni ilgilendirmez
Beni ilgilendirmez
Hayr tarzm degl
Marvel izleyene saygim yok