Zevkinize güvendikleri için sizden dizi-film önerisi isteyen ve önerilerinizden memnun kaldıklarını dile getiren insanlar oluyor mu?

Zevkinize güvendikleri için sizden dizi-film önerisi isteyen ve önerilerinizden memnun kaldıklarını dile getiren insanlar oluyor mu?

Evet ben sonuna kadar güveniyorum tabi ki de.. sevdiğim filmler genelde fantastik bilim kurgu dram oluyor ya da psikolojik
Hayır ben pek anlamam içinde aşk olan her filmi beğenirim ben 😂 burada filmden , müzikten en iyi anlayan kişi canımıniçi barışımdır özellikle yabancı gilmve müziklerin çok iyi takipçisidir kendisi @Barış_LonelyForever 🙋💙
@r_engarenkyollar Teşekkür ederim ablam <3 😂🙏
@Barış_LonelyForever ablasının gülü 🤗🙋🤗
Çok nadiren beğeniyorum bu yüzden beğendiklerini kendimden emin bir şekilde önerebilirim.
Kesinlikle, guvenmezmiyim. En soldaki mesela taken serisinden en sevdigim serilerden bir tanesi kac kez izledim bilmiyom artik muhtis bir seri. Ikincisi İstanbul'da cekilmisti hatta dkfjgk
Birkaç filmini izledim Liam Neeson'ın. Bu filmini izlemiş miydim emin değilim.
Aynen liam neeson bayiliyom adama ya muhtis oyuncu. Adamin bir cok filmini izledim ve fark ettim ki bir cogu da ayni tarz film senaryo olarak sanki adam o role aitmis gibi. Mesela bir tane nonstop var filmi var ucakta yolculuk yaparken birileri oluyor ucakta ve buna mesaj geliyor katili bulamazsa ya da yazdigini yapmazsa surekli bir yolcu daha olecek cok heyecanli, buna benzer bir tane de trende geceni var bu da berlinde cekildi ve hep bu tarz gerilimi adrenalin heyecan aksiyonu bol olan filmlerde rol aliyor o cok hosuma gidiyor. Adamin yasina ragmen halen bu filmlerde yer almasi da ayri bir sey. 71 yasinda ya inanirmisin. Daha bu sene bir kac tane yine aksiyon heyecani bol filmlerde oynadi ve hic performansinda dusus yok adamin nasil bir sey bunlar ya xD
Eger taken'i izlemediysen kesinlikle izlemelisin pisman olmazsin ve seriler zaten birbirinin devam gibi oluyor. Ikinci yani İstanbul'da olan seride mesela sey vardi bilirsin belki bu survivor sampiyonu avatar atakan o kotu adam rolunde oynadi bir kac tane daha var turk oyunculardan arnavut mafyasi rolundeler cok iyi gercekten :D
Tesekkur ederim…
Rica ederim.
Cevap
20Cevap
Korku ve gerilim türünde üstüme yoktur.🤦
Evet zevkime güvenirler. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
Güveniyorum açıkçası yani kime tavsiye etsem memnun kaldığını dile getirir.
Benim beğendiğim bir filmi beğenmeme ihtimalleri yok
Güvenirim, çünkü yakından takip ediyorum. İzlemediklerimi bile yüzeysel olarak bilirim az çok.
Tam izlemezler genelde 30 dk kapatırlar o yüzden beğenmedim diyen oldu
olmuyor olmasada umrumda değil izlerim duygularıma göre
Bilim kurgu olarak önerin nedir?
Halo dizisini tavsiye ederim.
Teşekkür ederim
The 100 ü izlemiştim süperdi
Evet, o da var. Onu da beğenerek izledim. Pek bilim kurgu sevmem ben normalde. Ama bu ikisi güzeldi.
Tamamdır. İyi günler😊
Güveniyorum evet 😂
Ben pek güvenemiyorum senin film zevkine 😂
Senin benim önerdiğim filmleri öp başına muşamba yap be 😂😂
Başıma niye muşamba yapayım. Muşamba yere serilir asdf
Yoo Muşamba çok yönlü bir nesne ajsjs
Güveniyorum
Evet güveniyorum
Genelde önerince seviyorlar.
Alalim ozelden😇
Birine önerecek kadar değil
Hayır.. Fikrimin olmadığı nadir konulardan biri..
Evet
Güvenirim
Nöö güvenmiyom
evet güvenirim
Düzenli fanım ve tabiki fena değildir
Evet
Hayır
İdare ediyorum 😀😀
Evet güvenirim
Yok güvenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?