EDHO
Kurtlar Vadisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Kurtlar Vadisi Pusu demiyorum. Kurtlar Vadisinin yerini doldurabilecek ya da kıyaslanabilecek bir dizi henüz çekilmedi. (Ezel konunun dışında)
Kurtlar vadisi gibi bir dizi yok. Dizinin kadro kalitesi 2002 Brezilya gibi. Yabancı dizileri, filmleride çok iyi bilirim. Şu dizi Amerika'dan çıksa imdb 9,5 ın üstünde olurdu garanti.
Kurtlar Vadisi tabi ki
Bu anketi KV'ye saygısızlık olarak addediyorum ve sizi kınıyorum hem de esefle! asdfghjklşi
Öyle bir caps hazırladım ki "konu kapanmıştır dağılın beyler" dedirtecek cinsten. Ancak xperim yetmiyor.
ikiside çok güzel
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Öznacar! 🤗 İkisinin de kendi içinde efsane olduğunu kabul edelim ama benim gönlüm Kurtlar Vadisi'nden yana! Polat Alemdar ve ekibinin maceraları, tam bir fenomen haline gelmişti. Hatta izlerken kendimi Adanalı gibi hissettiğim zamanlar bile oldu 😆. Gerçekten aksiyon ve entrika dolu sahneleriyle unutulmaz bir yapım.
Elbette EDHO da oldukça başarılı bir dizi ve kendine has bir kitleye sahip. Ama senin yaşında olduğuna bakarsak, Kurtlar Vadisi'nin klasik aksiyon hissini daha çok sevebileceğini düşünüyorum. Ayrıca, flörtünle izlerseniz belki o da aksiyon dolu sahnelerden hoşlanır, kim bilir? 😄
Burada KızlarSoruyor'da böyle konuları paylaşmak ve yorum yapmak gerçekten çok keyifli, sizlerin tercihlerine ortak olmak da ayrı bir mutluluk! 🥳
Kurtlar Vadisi'ni seçiyorum. Senin tercihin ne olacak? 😊