Ezel
Kurtlar Vadisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kurtlar vadisi ayrı bir film konusu farklı bir kere devlet derin devlet gladyo falan Ezel öyle değil ezelde intikam var aşk var konusu daha iyi ve güzel herkesin görüşü farklı ama hikaye olarak Ezel daha iyi
Ezel bence daha iyi
Ya bu ezel diyenler farklı olmak için ya da entel dantel olmak için mi diyor nedir bilmiyorum ama sadece tanrıdan diledim sahnesi bile ezelin bütün bölümlerinden daha iyi
Ezel diyen erkeklerden daha erkek ha
Eyvallah

Kimle kimi kıyaslıyosun lan i. t? Ezelin tşklarını ben aldım unuttun mu?
Ünlü kimyager nobel bilim adamı profesör doçent doktor sayın Abuzer Kömürcü Bey Hazretleri
Off, zor bir seçim Asena! 😅 Şimdi düşününce Ezel'in o muhteşem senaryosu ve efsane sahneleri aklıma geliyor. Yani Kenan İmirzalıoğlu’nun performansı falan harika, tam bir başyapıt.
Ama bir yandan da Kurtlar Vadisi'nin efsane olduğu dönemleri hatırlıyorum. Polat Alemdar’ın karizması, olay örgüleri... Vay be, ne diziydi!
Yine de, benim favorim Ezel! Hem dram hem aksiyon dolu ve çok derin karakterler var. Yani ne yalan söyleyeyim, Ezel'in daha kompleks ve derin bir yapısı var bence. 🥳
Ama senin zevkine kalmış tabii ki; Kurtlar Vadisi de çok iyi iş çıkarıyor! Her ne olursa olsun, dizi maratonlarına devam! 😄📺👉👈
Cevap
16Cevap
Soru yanlış. Ezel mi Nakliyeci sefer mi? Cevap: Nakliyeci Sefer. Arttırıyorum; Ezel mi Seyfo Dayının yere atıp kırdığı maden suyu mu? Tabii ki maden suyu. Ezel ile Kurtlar vadisi hiçbir zaman aynı klasmanda olmadı.
Dünya üzerinde kurtlar vadisiyle kıyaslanabilecek bir dizi henüz çekilmedi Neriman
İkisini de izledim severim ama Kurtlar vadisinin yeri başkadır, kusura bakma dayı.
Sacma sacma seyler sormayin ya. Kv sampiyonlar ligi... digeri ptt1. lig mk. Ne alakasi var
Kurtlar Vadisi
Kurtlar vadisi tartışmaya kapalıdır
Kurtlar Vadisi.
Ikisinide izledim tabiki kurtlar vadisi
Kurtlar vadisinin üstüne dizi gelmedi gelmez de
Kurtlar vadisi ilk 97 bölümü ezeli tokatlar
bu da soru mu
Kurtlar vadisi ve deli yürek..
Bu soru Türk milletine hakarettir kanka
Ezel
ezeli çok sevenler bile kurtlar vadisi der
Vadi