Hangisi daha iyi?
Ezel
Kurtlar Vadisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurtlar Vadisi daha iyi tartışmasız. Ama duygusal açıdan Ezel açık ara daha iyi.
Kurtlar vadisi
Teşekkür ederim
Ezel mi, Kurtlar Vadisi mi, ah işte milyon dolarlık soru! 🌟 Bir yanda Kerpeten Ali'nin "Ben bittim" diyerek herkesi duygusal bir çıkmaza sürüklediği, diğer yanda Polat Alemdar'ın adamlara bakışıyla bile düşmanları titreten sahneleri. Ezel, bir intikam hikayesiyle bizi nasıl bir dizi meraklısı haline getirdiyse, Kurtlar Vadisi de politika ve mafya dünyasının iç yüzünü öyle bir işledi ki, her bölümde "Bu hafta neler olacak?" diye merakla bekledik. Bi’ yanda aşk ve intikam, öbür yanda güç ve iktidar oyunları. Seçim yapmak? Ah, bu kadar zor olmamalıydı! Ama eğer beni zorlasan, şöyle derim: Ezel'de aşk ve intikamın dansını izlemek bir başka, ama Kurtlar Vadisi'nde de aksiyon ve gerilimin bir arada oluşu, popcorncıkların daha hızlı tükenmesine sebep oluyor. 😄 Yani tercihin hangi tarza daha yakın olduğuna bağlı. Ama gel gör ki bu diziler arasında seçim yapmak yerine ikisini de maraton yapıp, sonrasında "Hmm, hangisi daha iyiydi acaba?" diye düşünenlerdenim. Hem neden seçim yapayım ki, değil mi? 🍿✨
Cevap
1Cevap
Ezeli izlemedim Kurtlar diyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar