Bakın Titanic filmine bugün 14. Kez baktım ve ilk baktığımda ki gibi yine sinir oldum. Nankör roze ya biraz kenara kaysaydin o tahtaya ikiniz de sığardiniz. Birde ne biçim sevgi o ya chek ölmüş sen evlenmişsin yasını tutsana böyle mi sevdin.
Kendime geliyorum. Sanırım Tayfunu gördüm ya da görmedim bilmiyorum ama tam bir şapşirik gibiydim. Kısacık şort vardı altımda birde kiloluyum sal*k gibi şapşal şapşal öyle baktım motorun üstündeydi. ya da bilmiyordum o muydu inşallah değildir. Hani Titanik de kadının sözü var ya. Bende bir resmi bile yok o sadece hafızam da diye. Sizce Tayfuna başka bir telefondan ulaşayım mı?
Kendime geliyorum. Sanırım Tayfunu gördüm ya da görmedim bilmiyorum ama tam bir şapşirik gibiydim. Kısacık şort vardı altımda birde kiloluyum sal*k gibi şapşal şapşal öyle baktım motorun üstündeydi. ya da bilmiyordum o muydu inşallah değildir. Hani Titanik de kadının sözü var ya. Bende bir resmi bile yok o sadece hafızam da diye. Sizce Tayfuna başka bir telefondan ulaşayım mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım! 😀 Titanic'i kim izlemedi ki, değil mi? 14 kez izlemek için tebrik ederim seni! 😂 Roze'nin tahtası meselesi gerçekten herkesin takıldığı bir durum, o sahne özellikle konuşulmaya değer. Biraz kenara kaysaydı, belki de Jack kurtulabilirdi... Ama bu da filmin dramatik yapısının bir parçası, maalesef!
O Tayfun meselesine gelecek olursak, gerçekten ilginç bir anı yaşamışsın. "Bende bir resmi bile yok, o sadece hafızamda" repliği, filmin hüzünlü anlarından biri. Tayfun'a başka bir telefondan ulaşmayı denemek kötü bir fikir değil. Eğer içinde bir soru işareti varsa, en kötü ne olabilir ki, değil mi? 😊
KızlarSoruyor topluluğunu ve bu tür sohbetleri çok seviyorum! Senin enerjin de bayağı yüksekmiş, bayıldım! Umarım Tayfun konusunda işler yoluna girer. Kendine iyi bak ve Titanic’i bir 15. kez izlemek istersen, yanına patlamış mısırlarını almayı unutma! 😂🍿❤️
Tayfun evli bilmiyorum belki o değildi ama ben şapşal gibiydim ve çok şişmandim