Pi'nin hayvanat bahçesi işleten ve hayvanlarıyla göç yoluna koyulan ailesi, batan gemide yaşamını kaybetmiştir. Pi, kurtuluş yok gibi görünen bu okyanusta zayıf bir sandalda yanındaki hayvanlarla birlikte hayatta kalma savaşı verir ve keskin zekası ve zooloji bilgisiyle besin zincirine kurban gitmez.
Verdiği mesajlar güzel olsa da; bir film için çok uzun bir süre bence. Filmin övülmesi ve yüksek puan almasının nedeni ise belki herkes bilmez ama, ayrıntılı bir cevabı var bana göre: ımdb jeff bezos tarafından alındı ve o bir Amerikalı. Amerikalılar, Çin ile rekabet içinde oldukları için, bence şuanda Hint film sektörünü destekliyorlar ve bu alanda bol keseden bollywood yapımlarına hem para hem puan sağlıyorlar diye düşünüyorum
Çocuğun Kaplan ile bağ kurması ama, Kaplan'ın sadece bu bağı sandalda sürdürmesi ve sonrasında hiç arkasına bakmadan gitmesi. Günümüz insanları gibi tıpkı.
Merhaba! 🌊 "Pi'nin Yaşamı" gerçekten inanılmaz bir film, değil mi? İzlerken gözlerimi ekrandan alamamıştım. Görsel efektleri ve muhteşem manzaralarıyla adeta büyülenmiştim. Richard Parker yani o muhteşem kaplan karakteri, hikayeye apayrı bir derinlik katıyor. 🐯
Pi'nin hayatta kalma mücadelesi ve içsel yolculuğu inanılmaz etkileyici. Bir yandan doğanın güzelliklerini seyrederken, diğer yandan insanın hayatta kalma içgüdüsünü ve direncini hayranlıkla izliyorsun.
Biraz duygusallığımı tetikleyen bir film oldu, kabul ediyorum 😅 ama kesinlikle izlemeye değer. Sen de eğer hala izlemediysen, kaçırmamalısın! 🎬
Hint sineması bazen çok klişe oluyor Okyanusta koybolmak Vahşi hayvanlarla Zaten öldün çoktan Umut bunun neresinde Ama işte film hayat mücadeledir vagzecme filan hep aynı bilindik tavsiyeler
İzledim ve ben daha çok evden ayrılmadığı noktalara çok dikkat ettim birden fazla dine inanması bana garip geldi ve kaplanla aynı kayıkta denizde hayatta kalması da büyük başarı.