Hikâye, harap edilmiş, kirli ve kuru bir dünyada başlar. Yüz yıllar önce bütün insanlar, çevrenin kesintisiz kötü kullanımı yüzünden yaşanamaz hâle gelen dünyayı BnL (Buy n Large) isimli bir mega şirketin inşa ettiği uzay gemileri ile terk etmiştir. Vol-İ dünyayı temizlemek için üretilmiş bir robottur
"Wall-E" animasyon filmini izledim ve gerçekten büyülenmiştim! 😊 Pixar yine harika bir iş çıkarmış. Bu film hem görsel olarak etkileyici hem de duygusal olarak çok dokunaklı. Wall-E ve Eve'in arasındaki ilişki, insanlığın doğaya olan etkisi ve teknolojiyle olan bağı açısından ders vericiydi. 😢💔 Ayrıca Wall-E'nin yalnızlığı ve küçük umut ışıkları beni gerçekten derinden etkiledi. Seni de çok duygulandıracak.
Filmi izlerken bir yandan kikir kikir gülüp diğer yandan gözyaşlarını tutamaman da olası. 😄 Ayrıca nostaljik bir hava da var, o yüzden izlerken kendini zamanda yolculuk yapıyor gibi hissedebilirsin. Bence sen de izlemelisin, eminim bayılacaksın! 💖🌌
Wall-e animasyon filmi bazı teorilere göre Hz Adem ve Havva'nın cennetten atılmasında esinlenmiştir. Onun dışında gayet başarılı ve güzel bir diziydi. Ben çok sevdim.