Aras ın ve ekibine polat alemdar ve ekibi de geliyor domimic toretto ve ekibi en komik sahneler ve diyaloglar ?

jenerik ve bölüm başlar polat alemdar ve ekibi Aras ve ekibine katılmıştır ve ekinideki herkes oradadır hatta süleyman çakır ve elif eylül ablamız namıdiğer özgü namal da katılmıştır* Aras şöyle bir hekimoğlu türküsü söyler* -hekimoğlu deeerleer benüüm aslığım aaa aynalı martin yaptırdımda nargin.. *türküsü yarıda kesilir çakır yani oktay kaynarca abimiz şöyle der* -lan benim söylediğim türkü değil mi lan bu?*memati diye bildiğimiz adam söze dahil olur* -ben seni daha öncede görmüştüm neden benden kaçtın çay içmeye çağırıyorsun sonra kaçıyorsun olmuyor ama böyle. *cahit ve erhan abbas aralarında boş boş konuşuyorlardır* -yani abbas böyle durumlar senden naber? -iyi abi. -hğığığığıığığığığığıığığığığığı gülcan Leyloş ve gizem gülmesini tutamaz -ahahahahahahahaha puahahahaahahahahahahaha *polat alemdar da boş boş bakıyordur ne olduğunu anlamaya çalışıyordur* ali abi polata şöyle der -offff off polat abi Bu aras a bizi denize götür dedim götürmedi *birdenbire ansızın deniz kenarına ışınlanırlar ve bir iki gün orada tatil yaparlar *ultra mega komik olaylar yaşanır ve + kaos ve tüm dünyadaki insanların başına çok çılgın olaylar çok komik olaylar gelir polis itfaiye ve ambulanslar sağlık çalışanları bile çok şaşırır biraz etkilenirler

Polat alemdar ve ekibide delirebilir gelmesinler bence
gelirlerse daha eğlenceli olur değil mi
eveeet polat alemdar ve ekibide katılsın daha güzel olur
cahit memati abdülhey erhan abbas hepsi delirir
bencede dayanamazlar asla delirirler elif eylülde olsa tadından yenmez ki.
oktay kaynarca çakır çok çapkın ama sen bilirsin öyle olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Aras ın ve ekibine polat alemdar ve ekibi de geliyor domimic toretto ve ekibi en komik sahneler ve diyaloglar ?