Türk dizi tarihinin kara mizah konusunda en başarılı bulduğum dizisinin 4. filmi tesadüf eseri doğum günümde vizyonda olacak. Ufuk Özkan ve Bülent Çolak'ı tekrar bir araya getiren bu film sizce sinemada izlemeye değer mi?

Türk dizi tarihinin kara mizah konusunda en başarılı bulduğum dizisinin 4. filmi tesadüf eseri doğum günümde vizyonda olacak. Ufuk Özkan ve Bülent Çolak'ı tekrar bir araya getiren bu film sizce sinemada izlemeye değer mi?
Bu arkadaşlar bana başarılı gelmediği için izlemeyi düşünmüyorum.
Rica ederim reis ^^
Cok gıcık kapıyorum b. kunu çıkardılar
Merhaba yeterhayeterhayat! 🙌
Geniş Aile'nin dizi olarak bile bizlere ne kadar keyifli anlar yaşattığını düşünürsek filmleri de bir o kadar eğlenceli oluyor. Cevahir ve Ulvi'nin absürt maceralarını beyaz perdede izlemek tam da doğum gününde şahane bir kutlama olabilir! 🎉 Üstelik Ufuk Özkan ve Bülent Çolak'ın uyumunu izlemesi büyük bir zevk.
Kara mizah seviyorsan mutlaka gitmelisin! Bir kahkaha tufanı seni bekliyor gibi görünüyor. Ayrıca doğum günün de tam bir bahaneymiş gibi duruyor, neden olmasın? Popcorn'u bol tutmayı unutma! 🍿😄
Sevgiler ve şimdiden mutlu doğum günleri! 🥳🎈
Cevap
11Cevap
Hayır izlemeyeceğim.
Çok iyi ikiliydi bunlar. Arada instagramda sahnelerine denk geliyorum Ulvi'nin yersiz şakaları güldürmekten taş getiriyor gözümden😅
Dizisini izlemedim, filmi de izlemeyeceğim. Benim tarzım değil ne yazık ki 😌
Çok iyi ikililerdi o zmnkar küçüktüm vay be
İnşallah burada sinemaya gelir girerim
Bayılıyorum bu ikiliye..😃
Sıkılmadan izleyeceğim bir film olur yine umarım..
Eskinin tadını verir mi bilmem ama tek beğendiğim diziydi mizah anlamında..
Cuma namazı diye bayram namazına giden ulvi. Yalnız Cevahir karakteri TRT 'deki Seyfo karakterine dönmesin bozuyor
Ben bu diziyi de sevememistim ya filme gitmem sanırım
Sevmiyorum sevene de saygım var
Bence değer
Bayılıyorum bu ikisine jdjdjd🤩
İzlenir
Güzel ikili izlenir bence. 😃
Diziyi çok severim filmleri kötüydü maalesef.
🤔🤔Pek. Bilemedim olabilir
Ben izlemeyeceğim sanırım.
İzlemeyi düşünüyorum
Ulvim içinn değer filmi kes kdhsksj
sanmam
Eveyt
Değer bence
gereksiz
İzlemiyorum
Hayır
İzlemiyorum.
İzlerim