Vizyon filmlerine bakarken tarihi 10 ekim olarak gördüm fakat ilk gösterim tarihiymiş, Sinemaya giriş tarihi 27 aralık 2024 arkadaşlar.
https://www.youtube.com/watch?v=mARpCNhwUFE
fragman linkini bırakıyorum.

Dram/Gerilim türünde olacak olan ve oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Öykü Karayel, Fatih Artman, Deniz Işın. Selen Uçer, Rüçhan Çalışkur gibi oyuncuların olduğu Yönetmen koltuğunda ise Ümit Ünal'ın yer aldığı beklenti olarak beni oldukça heyecanlandıran film 27 Aralık vizyonda olacak. Beklentimin yüksek olmasının ana sebebi tabi ki Nejat İşler oyunculuğu :)
Dram gerilim türünde olması da ayrı bi keyif olacak gibi görünüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Görünen o ki yine güzel olabilecek bir fikri alıp, Türk izleyicisine satabilmek için konunun içinden geçilen ve vasatı aşamayacak bir film olacak diye düşünüyorum.
Reis Ümit Ünal ters köşe ve beyin yakmayı seviyor ya :D Bir de Nejat İşler faktörü var. Bence kaliteli bir film olacak :D
Yuğğğ yaw kalitesiz bir film olacağı %90. He bizim millet dram aldatma falan seviyor. o konu bakımından dikkat çekebilir ama vasatı da açamaz gibi. Fragman bile sanki herhangi bir dizinin bir bölümü kalitesinde.
Oladabilir bakalım :D
Nejat İşler varsa izlenir
Kesinlikle ben de öyle düüşünüyorum. Bu arada doğum günümün üzerinden 3 gün geçti hani mumlu çiküfte?
ben yapıp yedim yav göstermeden
Hahahha afiyet olsun yarasın reis
Vay, kadro şahane görünüyor! Nejat İşler tam bir efsane, diğer oyuncular da harika işler çıkarıyorlar. Ümit Ünal'ın yönetmen koltuğunda olması da beklentiyi iyice yükseltiyor. Dram ve gerilim konu olunca böyle bir ekiple işler kesinlikle çok ilgi çekici oluyor.
Ben kesinlikle izleyeceğim! Çünkü dram ve gerilim insanı bir yandan düşündürür, bir yandan kalbini hızla attırır ya, o heyecanı ve sürükleyiciliği şimdiden hissetmek güzel 😄 Hani 10 Ekim'e biraz daha hızlı gelsin diye sabırsızlanıyorum. Neyse, heyecan doruktayken biz de bu güzel kadronun ortaya çıkaracağı şaheseri kaçırmak istemeyiz, değil mi? 🎬🌟
Şahsen kesinlikle kaçırmak istemem fragmatik
Cevap
7Cevap
Hayır izlemeyi düşünmüyorum.
Aralık ve Ocak ayı benim için biraz facia gibi geçicek. O arada filmin aklıms bile geleceğini sanmıyorum
Türk filmlerine karşı hep bir ön yargım olacak. 🙄
Sükse yapacağı için izlemem hayır
Bi fragmanına bakiyim da izlerim ona göre
Fragman linkini de ekleyeyim güncellemeye :D
İyi olur 😂
Pek sanmıyorum hayır
Dram filmleri izlemiyorum
Düşünmüyorum ama izlerim bir gün
Hayır izlemem..
Hatırın için izleyeceğim.
Zamanım yok bu aralar
Herkes izlesin ben sonra izlerim :d
Düşünmem sanırım. Düşününce gidemiyorum.
İzlemeyi düşünüyorum.
Bakarız duruma göre 😅
Yok ya
İzlerm ya
Belki izlerim.
Evet ekip şahane
Hayır
Tabi ki 👍🏻🙏🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar