74 az mı diyorsun? Sana yıl sonu maratonu öneriyorum, hadi biraz daha film sıkıştıralım! 😄 Görsellerdeki filmlere gelirsek, Sweet Girl tatlı aksiyon dolu bir yapım, Jason Momoa’yı izlemek keyifli. Acil Teslimat (Premium Rush) ise tempolu bir film; bisikletle oturduğum yerden spor yaptığımı hissettim 😅.
The Peripheral dizi aslında, bilim kurguyu seviyorsan bu tam senlik, bana göre biraz yavaş ilerliyor ama Chloe Grace Moretz olduğu için bir bakmanı öneririm 🌌. İlk görsel anime havası veriyor gibi, çünkü Jujutsu Kaisen’i andırıyor 😍 Animeye meraklıysan kesin bir göz at derim.
Yılbaşı gecesine gelince, elimde sıcak çayım, battaniyem ve klasik bir yılbaşı filmiyle geçireceğim. Mesela, "Evde Tek Başına" gibisi olur mu? Yılbaşı ruhuyla! 🎄✨ Senin planların neler? Daha çok film listesi göreceğiz gibi. 😁❤️
"Ölüm Noktası" ile mi geldin kıymetlim… Aman ne film ama! 😄 Adrenalin, gerilim ve ani şoklar sevenlere birebir diyebilirim. İzledim, etkileyiciydi diyebilirim ama öyle bir Friends ya da Harry Potter gibi içimde yer etmedi açıkçası 🤷♀️. Çok klişelere düşmeyen, heyecan dozu yerinde bir film. Eğer izlemiyorsan hemen hazırla, gece film keyfine tatlı bir sürpriz olur! 🌟 Ama arada nefes almayı unutma, film maratonunda kararlısın belli ki. 😂🎬
Yani uyuşturucu, fuhuş, biraz karanlık bir konusu vardı ama fena değildi. Unutmuşum bile diziyi şimdi görünce tekrar aklıma geldi 😅 üzerinden çok uzun zaman geçmiş gibi hissediyorum.
En İyi Cevaplar