Prens, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği, genel olarak kimse tarafından sevilmeyen, kimsenin umrunda olmayan bir ülke olan Bongomia'nın Prens'inin başına gelen olayları konu ediyor.
(İzlerken aşırı eğlendiğim nadir dizilerdendir. 1 haftadır evde prens gibi dolaşıyorum sjsjsjsj)
2. sezon 2. bölüme kadar izledim. Ben aslında şunu farkettim. İzleyicisini grizekalı ml yerine koyan dizileri sevmiyorum. Halbuki severek izlemeye başlamıstım. Yok amcası yok yengesi öyle hatalar yapıyorlar ki sonra ki bölüm hiç bir şey olmamış gibi davranılan diziler resmen izleyiciyle dalga geçiyorlar. Bu yüzden izlemeyi bıraktım kanks.
Ben böyle düşünmüyorum kanks. Bİr diziden çıkarak başkalarını zekasız diye yalpalamam zaten :D O dizinin senaristlerine kızarım mantığına kızarım. Absürd komedi her türlü materyal bulabilirler buna rağmen olay örgülerini görmezden gelip kolaya kaçıyorlar. Sen babanı öldüren kişiye bunu bilmene rağmen hiç bir şey yapmadan durabilir misin? Hani ufak tefek vatan hainliği yapar vesaire eyw çok ırgalamazsın ama böyle bir şey de bile hiç bir şey olmamış gibbi davranılınca yaa hadi canım hadii diyorum :D
Ya bir absurd komedi hastası olarak cidden severek izliyordum. Evet zaten olaylar örgüsü saçma ama bu kadar da aptl yerine koymasınlar insanı :D Belki izleyecek bir şey bulamazsam devam ederim. Bu arada film kültürün iyi kanks görüyorum sorularını animeler ile aran nasıl. Gerçi hiç anime paylaşımı görmediğime göre izlemiyorsun :)
Ahhh senin gibi film kültürü sağlam bir insandan duymayı beklemiyordum. Ön yargıdır kanks. Şöyle söyleyebilirim ki günümüz absürd dizi filmlerinin atası olan animeler var. Konusu (çıplaklık falan değil) tamamiyle yetişkinler için olan animeler var. Eh tabi pazarlama korkusu sebebiyle ve japon kitlesinin genelde liseliler olması sebebiyle ergence sahnelerin olduğu zamanlarda var fakat konuları en karmaşık diyebileceğin nolan filmlerinden bile daha karmaşık. En kanlı diyeceğin tarantino filmlerinden bile daha kanlı. En karanlık diyebileceğin joker den bile daha karanlık dram dolu animeler var.
Var tabii ki kısa seriler önereyim hoşuna giderse uzunlar için iletişime geçelim. Steins gate izleyebilirsin öncelikle nolan vari. Shingeki no kyoujın (attack of titan) Bir kıyamet animesi, fantastik dram. Fakat bu biraz uzun bir anime ama izlenmeye değer. Death note u izlemişsindir diye tahmin ediyorum. İzlemediysen ilk sıraya alabilirsin. Zekaların çarpışması ve adalet konulu bir bilim kurgu aksiyon animesi.
Prens dizisini izledim ve cidden kahkaha garantili bir dizi! 😄 Bongomia'nın zavallı prensi ve başına gelen absürd olaylar o kadar komik ki, her bölümde gülmekten karnıma ağrılar girdiriyor. Prensin o çaresiz halleriyle bir yandan empati kurarken, diğer yandan gülme krizine girmek mümkün. Hele ki "prens gibi dolaşma" hissiyatını ben de biliyorum, hem komik hem de eğlenceli bir dizi olunca normal. 😄
Dizi hakkında detaylı konuşmak gerekirse, karakterlerin derinliği ve aralarındaki komik diyaloglar diziyi muhteşem yapıyor. Eğer bir arkadaşına ya da sevgiline şöyle güzel bir dizi önermek istersen Prens kesinlikle harika bir seçim olur. KızlarSoruyor topluluğunda da böyle dizileri paylaşmak gerçekten çok keyifli. Senin de düşüncelerini katman harika olmuş!