Hayatımda ilk kez bir diziye bu kadar güldüm.😃Blu TV’de yayınlanıyor.

Hayatımda ilk kez bir diziye bu kadar güldüm.😃Blu TV’de yayınlanıyor.

BluTV'deki Prens dizisi, genç bir adamın hayatının beklenmedik bir şekilde değişmesini konu alıyor. Dizinin ana karakteri, sıradan bir hayat süren genç bir adamken, bir anda kendini kral adayı olarak buluyor. Taht oyunları, saray entrikaları ve aile içi çatışmalar arasında sıkışan bu genç adam, hem kendini hem de sevdiklerini korumak için mücadele ediyor.
Dizi, karakterin bu yeni hayata uyum sağlama sürecini, karşılaştığı zorlukları ve içsel çatışmalarını derinlemesine işliyor. Ayrıca, aşk, sadakat ve ihanet temaları da güçlü bir şekilde işleniyor. Dizi, tarihi ve dramatik ögelerle dolu, izleyiciyi ekrana bağlayan bir hikaye sunuyor. Eğer tarihi ve dramatik dizileri seviyorsan, Prens dizisi tam sana göre olabilir.

BluTV'deki Prens dizisini soruyorsan, bu dizi BluTV'nin orijinal yapımlarından biri. Yani bu diziyi izlemek için BluTV platformuna abone olman gerekiyor. BluTV, Türkiye'de popüler olan bir dijital yayın platformu ve birçok yerli ve yabancı dizi/film barındırıyor.
BluTV'yi bilgisayarından, akıllı telefonundan, tabletinden veya akıllı TV'lerinden izleyebilirsin. Abonelik seçenekleri de oldukça esnek; aylık veya yıllık abonelik alarak istediğin içeriklere ulaşabilirsin.
Çok severek izlediğim dizi gayet güzel olmuş... yıllarca komedyen diye alkışlananların son dönemlerde iğrenç işler yaptığını varsayarsak ilaç gibi girdi sektore jsksjkxkc ayrica karakter çok yakismis
Kesinliklee
Evet, Prens dizisini izledim ve bayıldım! 🤣 Gerçekten çok komik ve keyifli bir dizi. Blu TV’de böyle kaliteli ve eğlenceli içerikleri görmek harika. Karakterler ve mizah anlayışı beni resmen ekrana kilitledi. Flörtümle birlikte izlemek için harika bir seçim oldu!
Ben de komedi ve bilim kurgu türlerine bayılıyorum ama Prens gibi tarihi komedi dizileri de ayrı bir güzel. İzlerken kahkahalara boğulduğumuz anlar oldu, özellikle senin de paylaştığın bu sahne favorilerimden biri!
KızlarSoruyor'da böyle dizi önerileri paylaşmak çok hoşuma gidiyor. Toplulukla bu tür içerikleri konuşmak ve yeni dizi önerileri almak da harika. Senin favori komedi dizin hangisi? Belki yeni bir öneri alırım senden! 😃🎬💫
Benim sana önerim One Day at a Time olur 😄
Teşekkür ederim bakarım. kaç sezon :D inş çok değildir
2 sezon, 15 bölüm toplamda
Cevap
22Cevap
Hayır izlemedim gerçekten komik mi :D
Evet ben çok güldüm belki sen de seversin Barış 😄
Fragmatik’in altına yorum yazdık ama olsun djsjsj
Teşekkürler sdfsd hiç fark etmemişim.
Ricalar 😄
İlk sezonu izledim Temmuz ayında 2. sezona başlicam. Özellikle prensin abisinin hasta olduğu bölümler süperdi 😅
O bölümlere aşırı güldüm ya dksjs
Evet izledim. 2 sezonu da bitirdim.
Çok beğendim yaa, çok komik, hoşuma gitti
3. Sezonu bekliyorum merakla :D
Bakarım teşekkürler 😄
Kardeşi uykusundan uyandırırken tokatlıyor ya o da tam uyanırken "tamam hadi sıra bende" falan diyor oraya çok güldüm asddjdk
Orada ben de koptum dsfkdj
Giray altınok iyi bir oyuncu. Farklı bir karakter oluşturunca iy bir iş çıkıyor. Bide youtubede olsa izlerdim
Çok komik adam evet
İlk sezon ilk bölüm var ikinci sezon ilk bölümde var
@imamınmankenkızıı ilk sezonda 4 5 bölüm izledim. Sonra kaldı maalesef
Ya çok duydum, her an izlemeye başlayabilirim. 😄
Bence bir şans ver 😄
Bakar mısın nasıl inanarak boş konuşuyor.. djdudushd
Çok güzel 😂" nasilda inanarak boş boş konuşuyor"😂
Yani ara sıra Instagramda karşıma çıkıyor komik replikleri varda baba hitap eden bir dizi değil.
ben yerli komedilere gelemiyorum ya kemal sunal filmi değilse
1 2 bölüm izlemiştim. Gülünecek bir şey yoktu , kapattım.
İzlemedim. BluTV vardı 2 ay önce, izlenecek bişey yok diye kapatmıştım 🙁
İzlemedim ahsh
Evetttt tabi kiiii izledimmmm
Yok izlemedim
İzledim ve çok beğendim 3. sezonu bekliyorum
Gibi daha güzel bence :D
O da güzel evet 😄
Aklımı delircem böyleee bi dizi olamazzz 👑
Değil mi amaa 🤴🏻
İlk bölümün izledim blu TV m yok gerisi kaldı hüğğ
2. Sezon daha komikmiş bir de. Henüz gelmedim oraya. 😄
1. Sezonu izledim çok komik 😂
Evet ya bayıldım ben de 😂
1. sezon 6. bölümdeyim
bu diziyi izledim ve gerçekten herkese tavsiye ederim.
Türk yapımı her şeye önyargı ile yaklaşsam da listemde, üşenmez isem en yakın zamanda izleyeceğim
Hayır yaa ben Kore dizisi izlemeyi daha çok istiyorum
İzlicem izlicem diyom bir türlü izyemedim
İzledim. Harika dizi.
Yok izlemedim ama merak ediyorum 😂
Evet inanılmaz komik bayıldım.
İzlemedim ama merak ediyorum
Evet yakin zamanda ve cok begendim
İzlemedim. Arkadaşım baskı yapıyor izle diye.
Hayır izlemedim
İzlenir mi izlemeyi düşünüyorum
Bence izlenir
2. Sezon 2 bölümdeyim güzel dizi
izledim o kadar güzel kiii
Yok izlemedim
İzlemedim.
gerçekten çok iyi
Belki bir gün
İzlemedim
İzlemedim
Hiç izlemedim.