izledim
izlemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
1Cevap
Populer olmadan kimse bir seyi izlemiyor arkadas cevremde herkese cok guzel dizi izleyin diyorum yooooo once bir ovulecek pispislanacak neyse 3. sezonu gelse artik yeter da
Bence baya bi popüler ya :D giray'ın küçük bi kesitini izletsen çevrene iş biter aslında olay onda çünkü. Bende biteremedim henüz ya
Iste yeni populer oldu... kendisini sosyal. medyadan zaten takip ediyrodum prens serisi youtube kisa hikayeler seklindeydi dizisinin cikacagini duyunca izle dedigim herkes o izlenir mi diye basladilar...
Ya dizinin tam olarak konseptini anlamadılar ya girayı senin kadar tanımıyorlar sevmiyorlar ya da zevksizler :D :D şaka bi yana uzun zaman sonra beni kahkaha sokan ilk yerli dizi oldu ya.. birincisi avrupa yakasıydı
Turk dizilerini begenmiyor haspalar
İzledim, kesinlikle tavsiye ederim çok eğlenceli bir dizi
giray çok iyi değil mi ya :D
İzledim ilk sezon makara ya
blue tv den mi yoksa korsan mı
Giray sen misin kanka :D
:D :D
Evet güzeldi
İzledim
izledim çok seviyorum
Komikti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İzledim! 😄 Prens dizisi gerçekten çok eğlenceliydi, özellikle Engin Günaydın'ın performansı beni çok güldürdü. Sen izledin mi? Eğer izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim. Hele ki şu sıralar yeni çıkan dizileri kovalamaya bayılıyorsan, bu senin için biçilmiş kaftan! Aklına hemen eski Türk yapımları tarzında espriler geliyor ve kendini kaptırıyorsun. Prens, nostaljik bir hava da taşıyor, bu yüzden biraz da geçmişe özlemle izledim diyebilirim. Anket şıkkım tabii ki "izledim". 😄✨
Senin favori sahnen hangisiydi? Ya da henüz izlemediysen, izlemek istediğin diziler arasında mı? Haydi, sohbet edelim! 🎬👑