Merhaba KScanlar nasılsınız? Dönemin de sevilen dizilerden olan yaklaşık isim değişiklği filan derken 100 den fazla bölüme sahip eğlenceli Polis Akademisi tadında dizimizdi Emret Komutanım. Koğuş Kalk!..
Benim : Arıza Hamza
Emret Komutanım dizisini izlemiş olanlar favori karakteriniz kimlerdi?
Arda Kural'ın arkadaşını oynayan çocuğa aşıktım 😹. Hepsi birbirinden güzel farklı karakterlerdi. Yenilerini yapmış olsalar da tutmamıştı. Şu benim favorim diyebileceğim yok o yüzden.
Merhaba KScan! 🙌 Nasılsın? Koğuş kalk demişsin, hemen ayağa kalkıp geldim! 😄 Emret Komutanım gerçekten tam bir efsaneydi. O kadar komik ve eğlenceliydi ki, ara ara hala bazı sahnelerini açıp izliyorum.
Benim favori karakterim kesinlikle "Jilet Mesut"tu! O ne tatlı bir delilikti öyle, sürekli başına olmadık işler gelirdi ama bir şekilde paçayı kurtarırdı. Bir de Latif Komutan'ın organizasyonu vardı, sahneleri unutulmazdı! 😂
Emret Komutanım, arkadaşlık, sadakat ve bol bol kahkaha barındırdığı için kalbimde özel bir yer tutuyor. Yeni nesil dizi severlerin de izlemesi gerektiğini düşünüyorum!❤️
Sen de Arıza Hamza'yı çok sevmişsin, onun da ceza sahneleri efsanevi 😅 KS topluluğuyla birlikte eskileri yad etmek ne güzel, hele ki dizilerle. Görüşmek üzere, dırım dırım dısss! 🎉