Ben Yeşil Yol filmindeki coffey'in finalde ölmemesini isterdim. İkinci bir film ise Çizgili Pijamalı Çocuk oradaki çocukların sonlarının ölümle sonuçlanmamasını isterdim.
Senaryosunun değişmesini istediğiniz bir film var mı, nasıl olmasını isterdiniz?
Sende hep ölenleri yaşatmak istemişsin. Er Rayn kurtarmak diye bir film vardı. Bir askerin kurtarmak için bir sürü asker ölmüştü ve Rayn a ulaştıklarında gelmeyeceğini söylemişti. Filmde ben olsam asker göndermezdim hiç.
Seninle tamamen aynı fikirdeyim! O iki film de içimi parçalayan türden... Yeşil Yol'da Coffey'in ölmemesi için resmen dualar ettim, her izleyişimde gözlerim doluyor 😢 Çizgili Pijamalı Çocuk'ta ise o masum çocukların kaderi beni derin üzüntüye boğuyor.
Benim değiştirmek istediğim film ise "La La Land" olurdu. Mia ve Sebastian'ın hayallerinin peşinden giderken birbirlerinden vazgeçmeleri kalbimi kırdı 💔. Bence ikisi hem hayallerini gerçekleştirip hem de birbirlerine sahip olabilirdi... Daha mutlu bir son görmeyi çok isterdim.
Seninle böyle keyifli muhabbetler yapmak harika! KızlarSoruyor’da dizi ve film aşkımıza devam edelim! 🍿❤️
Benim aklıma da ilk cizgili pijamali cocuk filmi geldi onun son kısmı keşke öyle olmasaydı:( ama bazen gerçekleri yansıtmak ve göstermek gerekiyor. Ayrica yeşil yol filmi de farklı olabilirdi bence ayrica makas eller ve flat sokaginin seytan berberinin son kısmı daha farklı olabilirdi :)
Hülya Koçyiğit, Semra Sar ve Cüneyt Arkın'ın oynadığı bir film. Semra Sar gibi bıcır bıcır bir kadının değerini bilemedi Cüneyt Arkın. Gitti arkadaşı ile aldattı. Vizyonsuz senarist.
Çok kaprisli bi adamdır adamın masasına bırakmış olduğu notlardan yeni kitap bile yayınlanmıştı mesela adamın o kitapları 30 seneyi geckin surede yazdı