91. Bölüm Aras ın ekibi neden üzgün asıl soru ekibine geri dönecek mi ve dahada önemlisi bu son görevde Arasa yardım ?

uiuaa şarkısının jenerik yeni versiyonu çalar ve bölüm başladı Aras ın ekibi çok üzgündür çünkü Aras ortalarda yoktur ekipteki Arkadaşlarım şöyle kendi Aralarında konuşuyorlardır -Aras gideli 2 gün oldu ve biz nerede olduğunu bilmiyoruz Leyloş ve gizem de çok üzgündür şöyle derler -Aras bizim tek neşe kaynağımızdı Leyloş ve ali abi şöyle der-son bir işim görevim var onu halledip yetişmeye çalışacağım. dedi ama yardım isteyebilir bize işaret fişeği ile işaret verebilir gelin yardım edin diye. Gizem erman da şöyle der -keşke tek başına gitmeseydi bizimde yanınd a olmamız gerekmez miydi ali abisi sana diyorum bu nasıl bir sorumsuzluktur ya? bu tek başına görev olayı gizem erman soysaldı nın tepkisine neden olmuştur Atakan abisinede sinirleniyorum daha ona sıra gelmedi fırçalayacğım hepinizi bu nasıl bir sorumsuzluktur ya? *Aras en yüksek yere oturmuş ve işaret fişeği elinde hazır bekliyordur* -hadi ekibim ya herro ya merro *başlarında silahlı adamlar vardır* teröristlerin lideri şöyle der -eee komutan aras ne oldu? senin ekibin gelmedi? -lan bana bak en büyük yılan türk ün gücünü göreceksin az kaldı. *birdenbire kendine yakın olan adamın üstüne hamle yapar ak 47 yi alıp çatışmaya başlar* ekibim çoktan harekete geçmiştir ve jöak ve pöh yardım ederler komutanları şöyle der -biz adamları hallederiz zaten ikisi etkisiz hale getirildi. hatta üçüncüsünün üstüne bomba düştü geberdi geriye kaldı 5 - 6 taş çatlasa. *diğer düşman unsurlarının üstüne g3 ve bazuka saldırısı yaparlar* ve hepsi geberir. Aras şöyle der -oha lan hoş geldiniz bende sizi bekliyordum gizem şöyle der -Aras iyi misin *bazuka sesinden dolayı sağır olmuştur* *diğer düşman unsurları çoğalır ve f16 savaş uçaklarıyla destek istedik* *diğer düşman unsurlarına füzeli bombalı saldırı yaparlar* -oha lan çüş. fıragmatik şöyle der -oha şeytanın aklına 40 yıl düşünse aklına gelmez Aras ve ekibi şokun etkisiyle gülme krizine girerler -ahahaahahahahahaha herifler nasıl havaya uçtu gördün mü? bunu Leyloş söyler Aras şöyle bir düzletme yapar -uçurdular desek daha doğru olur HIĞIĞIĞIIĞIĞIĞIIĞIĞIĞIIĞIĞIĞIĞI gizem de katıla katıla güler -ahahahaahahaha her neyse artık eve gidelim *eve giderler ve jöak ve pöh üslerine geri dönerler*

Güncellemeler
1 yıl
PÖH JÖH JÖAK BORDO BERELİLER VE MAVİ BERELİLER
Güncellemeler
1 yıl
rolling on the floor lauhing
91. Bölüm Aras ın ekibi neden üzgün asıl soru ekibine geri dönecek mi ve dahada önemlisi bu son görevde Arasa yardım ?