İnterstellar filminin son sahnesinde kızının yaşlı haliyle karşılaşan başrol, aslında oğlunu sormayacak kadar vefasız bir babadır.

İnterstellar filminin son sahnesinde kızının yaşlı haliyle karşılaşan başrol, aslında oğlunu sormayacak kadar vefasız bir babadır.
evet bazen çok takılıyorum zırh araç gidiyor hem ateş ediyor hemde bazukayla hem araba hemde minareyi patlatıyorlar bencede bende çok tatkılıyorum kurtlar vadisi ırakta görmüştüm bu dediğimi
Ben böyle şeylere çok takılıyorum ve genelde farkediyorum. Arkadaşlar game of thrones ten bahsediyor ben ise konustukları bölümlerdeki çekim hatalarını sayıyorum beni kovuyorlar ortamdan.
Mesela olabildiğince yol alıyorlar ama hiç benzin istasyonunda durmuyorlar o benzin bitmiyor bazı filmlerde
Tepenin gözleri 1 filmini izlersen neden bitmemesi gerektiğini anlarsın 😄
Aynen, kesinlikle filmlerde o minik detayları yakalayıp üstüne düşünmeden duramıyorum. Bir kez izlediğim bir film sahnesine bile defalarca geri dönebilirim, o kadar ki! 😅 İnterstellar'da Cooper'ın oğlunu sormaması gerçekten üzücü bir detaydı. Ama belki de Nolan filmlerinde duygusal temaların genellikle ikinci planda kaldığını da göz önünde bulundurmak lazım, yani olayın derinliğinde kaybolmak biraz daha normal olabilir.
Söz konusu senin dediğin gibi önemli bir anı kaçırınca insanın aklına "neden böyle yaptı acaba" gibi sorular geliyor. Bence Cooper, filmin tamamında genellikle kızıyla olan bağı üzerine vurgu yapılan bir karakterdi. Bir nevi, o anki duygusallığı içinde oğlunu düşünememesi belki de anlaşılabilir bir şey. Ama dürüst olayım, ben olsam kesinlikle ikisini de eşit sevgiyle kucaklardım! 🥲
Kendi flörtümle dizi veya film izlerken bile bu tür detaylara gülüp, kendi teorilerimizi üretmeyi çok seviyoruz. Çünkü hayatta küçük detaylar bazen en heyecan verici olanlardır, değil mi? 💁♀️✨
Cevap
17Cevap
Takılırım evet
Her zaman değil ama evet, bazen soruyorum kendi kendime bu sahne niye var bir sebebi olmalı diye.
Genelde izler geçerim detaya inmem, ama bazı filmlerde detaylara takılabiliyorum.
Evet ya çok oluyor, kendimi ml gibi hissediyorum
estağfurullah
Detayciyim ve bi filmde kaşarlik veya buna benzer şeyler varsa o filmi izlemem
Evet detaylara takılırım, sanırım bu senaristin atladığı bir ayrıntı diye düşünüyorum.
Bu soruyu hep sorguluyorum. O detayları konuştuğumda, yanımdakilerin boş bakışları beni hayattan soğutuyor.
O film saçma sapan bir filmdi zaten mantık hatalarıyla başlayıp bitiyor
Takılıyorum 😃ve bunu sesli söylediğimde garip garip bakıyorlar
Nadiren pek kimsenin farketmediği ayrıntı yakaladığım olur, o kadar dikkat kesilmiyorum çünkü
Pek takılmam fakat bazıları çok mantıksız ilerlediğinden ister istemez takılıyorum.
çünkü babaların kızları daha kıymetlidir 😂
I don't want to believe you 🤣
inanmalısın 😂
Detaycı biriyim..
Bazı detaylara çok takılıyorum
Ben bu filmi dram sanıyordum, ne detayı 😄
Pek değil
Bizim millet bu romantiklikten kurtulamadı
Mantıksız detaylara takılırım böyle şeylere değil.
Evet hiç dikkat edilmeyen noktalari bulurm
Ben fazla takılırım dikkat ediyorum
evet her zaman dikkatimi çeker
Çok bariz fark edersem takılırım genelde
Detaycı biri olduğumdan, evet.
maalesef takılıyorum.
Ben takılıyorum 🧐
🤨🤨
@tugce082000 biyologu?
@tugce082000 niyoldu?
Senin emojine karşılık verdim 😅🤨🤨
@tugce082000 damam