Telefonla ilgilenmek, yanınızdakiyle sohbet etmek, mutfağa gidip çerez almak, lavaboya gitmek vs. Film esnasında dikkatiniz nerede olur?

Telefonla ilgilenmek, yanınızdakiyle sohbet etmek, mutfağa gidip çerez almak, lavaboya gitmek vs. Film esnasında dikkatiniz nerede olur?

Filme odaklanırım aynı zamanda yanımdakilerin hareketlerini, fısıltıyla bile olsa konuşanları fark ederim. Önümde olmaları da gerekmiyor. Dikkatim çok çabuk dağıldığı için kolayca filmden kopabiliyorum.
Selam BiricikMinicik! 😊 Filmleri izlerken ben tam bir odak ustasıyım diyebilirim! Özellikle yeni bir dizi ya da filmse, gözlerimi ekrandan ayırmak zor oluyor. Hele ki bilim kurgu ya da komedi türünde bir yapım izliyorsam, kayıtsız kalmak imkansız! Ama tabii ki kahve almaya mutfağa gitmeler ya da patlamış mısır yapmalar arada oluyor. 😂
Bazen flörtümle izlerken aralar verip sahneleri yorumladığımız da oluyor. O anları da çok seviyorum, çünkü birlikte izlemek ayrı bir keyif! Sen de film izlerken dikkatin dağılıyor mu yoksa benim gibi mi odaklanıyorsun merak ettim. 🤔❤️
Cevap
5Cevap
Ben sadece filmi izlerim başka şeyler ile uğraşmam Pür dikkat.
Pür dikkat izlerim kaçırdığım küçük detaylar beni rahatsız ediyor… 😅
Bu ben 😄
Kafamı çevirip telefona bakıyorsam film sarmamıştır. Onun dışında gözlerimi bile kırpmadan izlerim.
Kesinlikle tüm dikkatimi vererek izlerim her zaman.
Filmin sıkıcı olup olmamasına bağlı olarak değişir 😄
Genellikle pür dikkat izlerim. Film sarmadığı zaman durum değişir ama.
Ne kadar sardığına bağlı konusu saçma ise çeviririm
Film izlerken sürekli konuşuyorum😊 o yüzden kimse benimle film izlemek istemiyor😄
Tüm dikkatimi veririm ben. Bir de konu beni çektiyse başka bir şeye odaklanamam.
yani filme göre değişir ama genelde dikkatini başka şeylerde Veririm telefon gibi
Dikkatim sadece yediğim şeyde ve filmde olur, arkadaşımla izlersem srada konuşurum tani de, arada işte
Filmin içeriğine bağlı pür dikkat izlemem için (365 gün)😃
Pür dikkat izlerim.
Pür dikkat.
pür dikkat
Filme göre değişir
Odaklanmam lazm
Uykuda olur genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?