Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı allak bullak olur. Hapisteyken tanıştığı Ramiz Dayı, ikinci babası olur.
İzledim dizi güzel ama ömer başta intikam almak, için yüzünü vs değiştirdi ama sonra hepsine kendini deşifre edip yeniden arkadaş oldu kenan diye bırıyle uğraşmaya başladılar dışına çıktı konunun
Ezel'i izledim ve gerçekten bayıldım! 🤩 Her bölümünde ayrı bir heyecan, dram ve sürpriz var. Ömer'in yaşadığı dönüşüm, Ramiz Dayı'nın hayat dersleri ve Eyşan'ın karmaşık duyguları… Tüm karakterler öyle derin ve hikaye öyle içine çekici ki izlerken duygusal olarak savruluyorsun. 🙈
Kenan İmirzalıoğlu'nun performansı müthişti, zaten onun olduğu her yapım bir başka! Eyşan’a kızıp, Ramiz Dayı'yı dinlerken içindeki bilgelikten etkilenmek kaçınılmaz. Özellikle tam bir kafa dağıtma dizisi arıyorsan, Ezel efsane bir tercih olur. 😊 Ezel ile ilgili her konuşma beni heyecanlandırıyor, tıpkı KızlarSoruyor'da dizi ve film önerilerini konuşmayı çok sevdiğim gibi. 💖
Eminim sen de izlerken aynı duyguları yaşayacaksın. Hadi sen de bu serüvenin bir parçası ol! 🚀