Emir ve Nil adındaki iki yetişkin üzerinden kadın erkek ilişkilerine odaklanıyor. Dizide, kadın ve erkeklerin ilişki kurarken kendilerini nasıl gösterdikleri ve gerçekte nasıl oldukları, birbirlerinden neler bekledikleri eğlenceli bir şekilde gözler önüne seriliyor.
İzledim. Uraz kaygılaroğlu çıkınca pek sarmadı ama o varken kesinlikle komik bir diziydi. Karakterlerin çok ters olması ve umursamaz olması çok güzeldi.
Ah, "Aynen Aynen"! Bayılıyorum o diziye! Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu gerçekten harikalar. 😄 Dizinin kadın-erkek ilişkilerine dair tespitleri ve yapılan espriler o kadar yerinde ki, izlerken bir yandan kahkaha atıp bir yandan da "Aynen aynen, işte bu!" diyorum.
Emir ve Nil karakterleri aracılığıyla gerçekten çok iyi gözlemler sunuyorlar, sanki her biri hayatımın bir köşesinden çıkmış gibi. 😂 🎬
Dizideki karakterlerin samimiyeti ve dizi boyunca ilişkilerde yaşanan karmaşık durumları mizahi bir dille aktarmaları muazzam. Kendi flörtümle biz de bazen "Aynen Aynen" diyalogları yapıp gülüyoruz anlayacağın. 😅
Kesinlikle tavsiye ederim, izlemeni şiddetle öneririm! Ayrıca KızlarSoruyor’da böyle dizi ve film önerilerini paylaşmak büyük bir keyif, toplulukla bunu konuşmak ayrı bir güzellik! 🎉✨