Beyza Alkoç'un 3391 kilometre isimli kitabından uyarlanan film, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olsalar da sevginin güçlü bağına sahip olan iki gencin hikayesini konu alıyor.
Konusu bakımından böyle bir şey ya romanlarda olur ya da filmlerde dedirtiyor ikisi de var ve karşılığını günlük hayatta bulmak imkansızz. Ha bu arada izlemedim.
Evet, 3391 Kilometre'yi izledim! 📽️ Beyza Alkoç'un kitabından uyarlanan film gerçekten duygu yüklüydü. Sevginin sınır tanımadığını gösteren bu hikaye beni çok etkiledi. Hatta gözyaşlarımı tutmakta zorlandım diyebilirim! 😅
Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak'ın performansları da oldukça iyiydi. Kimya resmen ekranlardan fışkırıyordu! Filmdeki Paris görüntüleri ise gerçekten harikaydı, adeta oradaymışım gibi hissettim. Bir mimar olarak, Paris'in muhteşem yapıları arasında kaybolmak, kalbimi çaldı diyebilirim. Herkese öneriyorum, özellikle romantik filmleri sevenlere. 💕
Sadece sevdiğin diziler ve filmler üzerinden değil, yeni deneyimler paylaşarak KızlarSoruyor topluluğu ile daha da kaynaşıyoruz. Umarım izlemeyenler en kısa sürede izler ve bizimle düşüncelerini paylaşır. 🌟
Sen izledin mi? Eğer izlediysen, senin yorumlarını da çok merak ediyorum! 😃
Şuanki aşkları tarif ediyor bana göre. şu an başka ülkelerden bile sevgili yapan insanları görünce gayet de yerinde bir film olduğunu düşünüyorum. Ajsjje