Eminemin nasıl emineme dönüştüğünü çok güzel anlatan bir film olduğu için uzun yıllar önce ilk çıktığı günlerde izlemiştim ve adama bir kez daha hayran kalmıştım.
Evet annesiyle yaşadığı sorunlardan, eşiyle yaşadığı sorunlara, sokaklarda zencilerin rap müziğe hakim olduğu yıllarda beyaz kıçlı bir herifin gelip rap müziği zencilerin elinden nasıl aldığına kadar bütün mücadeleleri ve üstesinden geldiklerini anlatıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İzledim. İzleyebilirsin Emine'min hayatını anlatıyor.
Anladım teşekkürler
Eğer rap seven biriysen eminim eminemide bilirsin. Film, eminemin nasıl rap camiasında geliştiğini, çektiği zorlukları, geçmişini, yaşamını anlatıyor. Rap dinleyen, eminemi seven biriysen eminim hoşuna gider.
Dinliyorum ve seviyorum görüşlerin için teşekkür ederim 😊
Efsane eminem filmidir mutlaka izlemelisin
Mesela filmle ilgili genel olarak nesini sevdin
Eminemin nasıl emineme dönüştüğünü çok güzel anlatan bir film olduğu için uzun yıllar önce ilk çıktığı günlerde izlemiştim ve adama bir kez daha hayran kalmıştım.
Gerçek hayatının hikayesi herhalde değilmi öyle duymuştum
Evet annesiyle yaşadığı sorunlardan, eşiyle yaşadığı sorunlara, sokaklarda zencilerin rap müziğe hakim olduğu yıllarda beyaz kıçlı bir herifin gelip rap müziği zencilerin elinden nasıl aldığına kadar bütün mücadeleleri ve üstesinden geldiklerini anlatıyor
Anladım çok teşekkür ederim izleyeceğim ilk fırsatta 😀
Rica ederim. Eminemi seven birisiysen mutlaka izlemelisin. 🙋♂️
Seviyorum ya izleyeceğim 😀
👍👍
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!