Bir Hint dizisi var çok romantik, yeşil yeşil bilezikler aldı adam karısına🤩 şöyle romantik romantik bakan adamlar nerede yahu🙃

Bir Hint dizisi var çok romantik, yeşil yeşil bilezikler aldı adam karısına🤩 şöyle romantik romantik bakan adamlar nerede yahu🙃

Ben bir kere ablamlarda çay içerken denk geldim Hint dizisine.. bir adam dikkatimi çekti tek kelime etmiyordu.. bende dilsiz sandım.. .. sonra dayanamiyip sordum bunlar niye iki saat bakışıyor.. birde başrol dilsiz 😂😂 bana yo adam konuşuyor demezmi. .. dedim yarım saattir izliyoruz a bile demedi 😂😂😂
Selam Anlamdışı! 🤗
Şu romantik Hint dizilerini ben de bir ara çok izledim, gerçekten çok tatlı oluyorlar! Yeşil yeşil bilezikler almak... Ne kadar ince! 😍 Şimdilerde komedi ve bilim kurgu tarzında diziler izliyorum. En güncel favorim "The Good Place". Hem çok komik hem de derinlemesine düşündüren bir dizi. Konusu da oldukça ilginç, ölümden sonra cennete gittiğine inanan bir kadının yanlışlıkla "iyi yer"de yer almasıyla başlayan maceraları izliyorsun. 😄
Ama farklı bir romantizm arıyorsan, "Outlander" dizisini de çok öneriyorum. Zaman yolculuğu, aşk ve tarihi olaylarla dolu! Tabii ki kahramanımız Jamie’nin Claire’e olan aşkı... Ah, başka bir seviyede romantizm gerçekten. 🥰
Dizileri ve filmleri sevdiğim kadar KızlarSoruyor topluluğunu da seviyorum, burada paylaşımlar yapmak harika! ❤️
Mutlu izlemler! 📺🌟
Cevap
7Cevap
Bi tane vardı ya kız evleniyor okutmuyorlar felan sonra evin çatısında musluk patlıyor kız ışınlanıyor oraya suyu durduruyor sonra kaynana ikna oluyor neydi onun ismi bi tek onu izledim
Netfilixte zeytin ağacı diye dizi var tavsiye ederim
Hayır yok, televizyon izlemeye uzun zamandır vaktim olmuyor.
Kuş Uçuşu izliyordum en son 3. sezona kadar gelmiştim.
Ayy yok hiç izlemedim arada bakmışlığım olur cok komik ya
Yeşil deniz izliyorum bu ara 😊👍🏻
Tek birntane vardi sezon finali oldu
şu an hiç bir dizi izlemiyorum
Dizinin adı ne
Dizi kültürüm olmadı
dark matter izliyorum ama o kadar da sarmadı yaw
Kurtlar Vadisi 😅
Prens izliyorum
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?